Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon fáraszt az ingázás....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon fáraszt az ingázás. Hogyan oldjam meg?

Figyelt kérdés
2 éve vagyok együtt a barátommal, és kb. 1 éve minden másnap megyünk a szüleihez. Egyébként nálunk vagyunk (szintén szülőknél) Nem akar egyetlen napot se nélkülem lenni, nélkülem aludni. Engem már nagyon fáraszt az utazgatás (20km). Hozzánk se akar még költözni. Tudom külön lenne a legjobb, de az anyagiak nem engedik. Hogy érjem el, hogy ne kelljen minden másnap útra kelnem?
2008. máj. 29. 15:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Azért az a 20km-er nem olyan nagy távolság, ha szereted meg tudod tenni érte, értetek vagy beszélj vele, hogy legyetek kicsit többet egy helyen. Tudom ez nagyon nehéz, ismerős a helyzet, hogy itt is és ott is legyetek valamennyit hogy a szülők elégedettek legyenek, de meg lehet csinálni.

Én pl 150 km-re voltam a páromtól 4 évig, tanultam. Hétvégén mikor haza mentem akkor náluk, nálunk és vissza asuliba, és ő is kb 20 km-re lakott tőlünk. Nem könnyű de meg lehet csinálni, nekünk sikerült és most már 1 éve együtt élünk, végre. :)

2008. máj. 29. 17:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Az én barátnőm Szentendrén lakik (inkább Izbég), én meg Bp. kellős közepén. Békástól a szentendrei hévállomás asszem 25 km. Békásig nemtom, mennyi. Onnan meg még volán busz és még gyalog egy ideig. Nekem se ez a kedvenc időtöltésem, de a barátnőmért megteszem hetente sokszor, mert én is szeretnék vele lenni. És cserébe ő is hajlandó bejönni hozzám. Próbáltál már beszélni vele erről? Elmondtad neki, hogy ez így neked kényelmetlen? Ha szeretitek egymást, meg tudjátok oldani. A jó párkapcsolat alapja a kompromisszum. Adok-kapok... nincs önzőzés.
2008. máj. 29. 22:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Beszélhetnél vele, hogy néha hagyjatok ki egy egy napot és maradjatok egy helyen.de ha szereted tényleg megtehetsz ennyit érte.
2008. máj. 29. 23:10
 4/5 anonim ***** válasza:

20 km nem nagy tavolsag, igen csak semmiseg. Persze ha tomegkozlekedni kell az nehezebb mint a kocsibol ki kocsiba be szitu. en pl napi 70 km utazom oda vissza a munkaba. kb napi masfel ora de vmikor tobb is attol fugg h kapom el a forgalmat. hozzaszoktam... nekem nem gaz...

ugyanakkor tudom mi az ingazas, hisz en is csinaltam az ex-el evekig. nalam akkor telt be a pohar mikor majndem 7 ev egyutt let utan sem akart hallani az osszekoltozesrol. nalunk az anyagi feltetel adott lett volna... vegulis nalunk ez tette tonkre kapcsit mert nekem elegem lett a gipsy eletbol h hol itt vagyok hol ott vagyok es igazandibol nem volt otthonom, egy biztos potn az eletemben a cuccaim ket helyen voltak megosztva. de mindenkepp beszelj vele. lehet kihagyni egy -egy napot az meg nem a vilag vege...

2008. máj. 30. 05:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat, igazatok van, ennyit megtehetek érte, mert szeretem. Tegnap pl először fordult elő, hogy nem mentem vele, sok dolgom volt otthon. Nem tetszett neki az ötlet. Nagyon rossz érzés volt, jöttem -mentem, mindig a telefont lestem, nem írt-e smst. Aztán 9-kor csak úgy beállított azzal, hogy nagyon hiányzok neki! Olyan édes volt, hogy többet nem nyavalygok, örülök, hogy ő van nekem! :)
2008. máj. 30. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!