Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek abban hogy valaki beleszerethet valakibe elso latasra?

Figyelt kérdés
Nemreg megismertem egy lanyt akirol eddig is hallottam es beszeltek rola es mar megakartam ismerni.A tegnap eljottek es ahogy meglattam ugy mintha a szivem megallt volna egy masopercre es most csak ra gondolok.Facebookon bejeloltem es mikor fellep akarok beszelgetni vele.Szeritnetek eltulozom a dolgokat vagy tenyleg megszerettem?En szerintem letezik szerelem elso latasra..de ti mit mondtok?

#szerelem/latas/elso
2012. dec. 26. 19:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
szerintem letezik, ilyen velem is tortent mar, osszesen egyszer.
2012. dec. 26. 19:26
 2/13 anonim ***** válasza:

Igen. A párom így szeretett belém, és járt utánam, hogy kiderítse ki vagyok.

3 éve vagyunk együtt

2012. dec. 26. 19:27
 3/13 anonim ***** válasza:
van egy lány akit régóta ismertem látásból aztán egyszer valamiért elkezdtem beszélgetni vele és nemsokára már csak rá tudtam gondolni :D
 4/13 anonim ***** válasza:
Plátói szerelem. Aztán ha megismered és nem olyan lesz, mint elképzelted akkor koppansz.
 5/13 anonim ***** válasza:
nem, ez erős vonzalom...hiszen nem is ismered
2012. dec. 26. 19:29
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is van szerelem első látásra. Velem már előfordult nem is egyszer, és nem vmi hirtelen jött érzés volt. Egy 5 éves kapcsolat es egy 3 éves kapcsolat is született belőle.
2012. dec. 26. 19:29
 7/13 anonim ***** válasza:
létezik csak nagyon kétélű dolog
2012. dec. 26. 19:32
 8/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a sok valaszt es remelem egy kulonleges lanyra leltem vagy ha nem ..az elet megy tovabb:)
2012. dec. 26. 19:35
 9/13 anonim ***** válasza:
Ahogy az otos mondja, az vonzalom.Ahhoz hogy beleszeress valakibe szerintem tobb kell.
2012. dec. 26. 19:38
 10/13 anonim ***** válasza:

Igen is, meg nem is.

Amikor először megláttam a férjemet, kimondtam hangosan: "Szerelmes vagyok." Mindent megtettem, hogy megismerjem. Amikor megismertem, kiderült, hogy a világ legkedvesebb, legviccesebb, leggondoskodóbb emberével találkoztam. Így azt mondhatom, szerelem volt első látásra, mert a mai napig szeretem. :) De ha egy gonosz, igénytelen, hazug, lusta ember lett volna, biztos elillan a vonzalmam egy pillanat alatt.

2012. dec. 26. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!