Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi mást lehet arra mondani h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi mást lehet arra mondani h "szeretlek", azon kivül h "én is"?

Figyelt kérdés
Ötletekre lennék kiváncsi, mert szerintem annyira lapos, h amikor a párom azt mondja szeretlek én csak annyit tudok rá mondani h én is téged....ti mondtok rá?
2009. aug. 24. 18:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

én jobban, vagy: tudom

én nem. na jó csak vicceltem xD

2009. aug. 24. 18:52
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
ne azt mondd, hogy "én is téged" hanem hogy "én is szeretlek" :) Vagy, hogy én meg imádlak :D
2009. aug. 24. 18:59
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

A Szeretlek-en kívül nekem még van az Imádlak szó:)Az Imádlak után becézgetheted a párodat és ő is téged, a következő szavakkal: Drágám, Szívem, Kincsem, Életem!!!!!

Remélem, h tudtam segíteni a válaszommal!!!!

2009. aug. 24. 19:00
 4/18 anonim válasza:
100%
annál is jobban,annál is jobban,ezerszer is jobban
2009. aug. 24. 19:00
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

én annyit mondok "beléd is" és mosolygok. de aszem a kapcsi elején nem igazán nyerő. ha kiismered a párod, lehet hogy késöbb sem. de visszamosolyog rám a párom, ha erre

azt mondja: utállak! , én azt mondom: hazudós vagy.

ha azt: nem szeretlek! , azt mondom: tudom. imádsz.

2009. aug. 24. 19:05
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Én néha nem mondok rá semmit, elég ahogy ránéz az ember a másikra, ha van szeretet ott a szemben minden látszik :)

Amúgy az "én is te majom" kombinációt szoktam használni :P De ez olyan szeretetből van, mert pasim úgy el tud ilyenkor lágyulni mikor azt mondja szeretlek, egy féfitól ritka és ha mondja őszintén teszi :)

2009. aug. 24. 19:06
 7/18 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a hasznos és gyors válaszokat:) alkalmazni fogom valamennyit.

jöhet még ötlet ha van:)

2009. aug. 24. 19:31
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

"Na azért..."

"Há' még jóhogy" :D

2009. aug. 24. 19:33
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Meg hát! :P
2009. aug. 24. 19:47
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
'Én is magamat'
2009. aug. 24. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!