Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már szerelmi csalódásotok? Esetleg reménytelen szerelem?
Én 3 évig szerelemes voltam valakibe és reménykedtem hogy összejövünk, de a flörtölésen kívül nem jutottunk tovább. Most úgy döntöttem hogy végleg tovább lépek. Szeretnék egy normális párkapcsolatot csak az a fura hogy nincsenek érzéseim. Olyan mintha lezártam volna azokat is ezzel a reménytelen szerelmi időszakkal együtt.
Ez normális? Az eszemmel szeretném a szerelmet, de a lelkemben üresség van. :S Ti átéltétek már ezt? Mit csináltatok?
Teljesen megértelek.
Nekem 6hónapja ért véget egy 1,5éves kapcsolatom, ez a srác volt életem első szerelme. Átvert, hazudott, talán még meg is csalt, szóval szakítottam vele.
Az utána lévő 3hónapban azt éreztem hogy senkire sem tudok ránézni, egy pasi sem fog többé érdekelni, még az is megfordult a fejemben hogy mivan ha leszbi lettem :D
De az idő rendbe hozott, mára már képes vagyok nyitni mások felé, és holnap után megyek randizni az egyik rokonom haverjával. De most meg azzal győzködöm magam hogy ne zúgjak bele a srácba...mert nem akarok csalódni. Az elején szeretni akartam, most meg attól félek hogy szeretni fogok, Áhh fura az ember :))
20/L
Engem az évfordulónk előtt 2 héttel dobott a párom,amiért még aznap este betéve/bepiálva bocsánatot kért(eddig nem csinált ilyeneket),továbbra is beszélgettünk csak kevesebbet,megbeszéltük hogy találkozunk mert van még nála pár dolgom meg dumálunk,amint megbeszéltük hogy melyik nap találkozunk majd tiltott fészen arra hivatkozva hogy mindketten tudjuk hogy mi lenne a vége egy találkozásnak,azóta sehogy sem lehet elérni őt,közös barátokat megkértem hogy hozzák el a dolgaimat de úgy néz ki hogy az sem megoldható,amikor végre beszéltünk közölte hogy nem azért tiltott mert nem akar velem beszélni vagy nem akar látni,azóta megint semmi hír róla.
Nekem ez elégé nagy csalódás volt és ha azt nézzük reménytelen szerelem is,mivel még mindig szeretem de nem tudom hogy valaha viszont látom vagy kapok-e magyarázatot arra hogy mi volt ez az egész.
Ja,és amikor dobott sírt ami nekem elégé fura volt...
19/L
Nekem többnyire azok vannak. :(
De idővel már nem is fáj annyira, és legalább könnyebben viselem a kudarcot más esetekben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!