Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha nem kívánom a vőlegényemet?
Hát sztem hagyd el ha nem kívánod vagy valami változatosságot vigyél bele,mert meg fog csalni ebbe sajnos biztos lehetsz.Vagy engedd el,élje az életét,mert ez tönkre tesz egy kapcsit.
22F
régen kívántad?
mást kívánsz?
szerintem egyáltalán nem normális.
Ne hallgass azokra, akik azt mondják, hogy ez így nem mehet tovább, legyen vége. Ez hülyeség szerintem. Ha felmerül valami probléma, azt megoldani kell, nem elmenekülni.
Gondold végig, milyen volt régen, mi változott. Ezt sajnos csak te tudod, biztos tanácsot senki nem adhat.
Mi csak két éve vagyunk eygütt, de velem is épp ilyen van/volt. Átgondoltam mindent, igyekszem megoldást találni, nem otthagyni, és ez neki sem jutott eszébe.
Szerintem nem normális.
Vannak olyan házaspárok akik nem hogy 4 de még 40 évnyi házasság után is aktív szexuális kapcsolatot élnek.
A véleményem az hogy valami miatt(hormonális változás,kiégés,betegség stb)lecsökkent a libidód alacsony szintre.
És ezért nem kívánod a testiséget.
Ezzel talán orvoshoz vagy szexológushoz kell fordulni.
Vagy talán csak a kapcsolatotok laposodott el és eltűntek az érzelmek.Ezért nem kívánod a párod....
Ez esetben fel kell dobnotok valamivel a kapcsolatotokat.
Vagy irány a házassági tanácsadó.
Ha ez nem sikerül akkor felesleges együtt élnetek.....
Egyébként mellékesen megjegyzem:
Általában azok a felnőtt nők szenvednek ehhez hasonló "tünetekkel"(alacsony libidószinttel..stb)akik korai tinédzserkorukban túlságosan aktív,csapongó szexuális életet éltek(állandó partnerváltogatás..stb)és ez a szexuális,lelki fejlődésére úgy hatott hogy később már nem talált élvezetet a testiségben,csökkent a libidószint,"kiégett".
Ami ugye a későbbi komolyabb kapcsolatok kialakításánál nagyon rosszul sült el...hiszen a férfi akarja..a nő meg sose vagy csak ritkán.
Ezért nem ajánlatos a lányoknak már 14 éves kor előtt sorozatban mindenkivel kivétel nélkül összefeküdniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!