Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt valaki akinek problémája van a párkapcsolatában, esetleg családja vagy anyósa miatt?
Én most nem vagyok kapcsolatban, de nem szokott gondom lenni. Az enyémeket én rendesen kezelem, pl. anyám örül, ha bemutatom a csajt, nem hogy beleszóljon bármibe, az egyéni dolgaimba sem mer.
A másik részről, meg nem hallom meg amit nem kell, ha nagyon durva akkor nem megyek, menjen a csaj. Azt hiszem szoktam tudni kezelni ezt a dolgot...
Mi a gondod kérdező?
37F.
Jahhh, olyan is van...
Szinte érthetetlen, miképp lehet odáig eljutni...
Talán ezért nem lehet beleszólásom semmibe mert nincsen 1 tányérom se saját.Deh
át nem rég költöztünk össze a jelenlegi párommal idő kell minden beszerzésére.
És most nem tudom melyik jönne ki jól ha vennénk fel hitelt és vennénk rajta egy házat ami csak a mienk és fizetni a hitelt évekig, vagy anyósnál maradni és leválasztani a házat mert amikor anyós nem lesz gondoskodni kell úgy is a testvérről és vissza kell költözni ha elköltözünk,.
Nehéz este...
Nem lesz jó vége, hosszú távon!
Kár volt összeköltözni így, maradtatok volna meg az együtt járunk, hol itt, hol ott alszunk-nál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!