Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt valaki akinek problémá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt valaki akinek problémája van a párkapcsolatában, esetleg családja vagy anyósa miatt?

Figyelt kérdés
Szívesen elolvasnám más verzióját is.

2012. dec. 26. 08:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Én most nem vagyok kapcsolatban, de nem szokott gondom lenni. Az enyémeket én rendesen kezelem, pl. anyám örül, ha bemutatom a csajt, nem hogy beleszóljon bármibe, az egyéni dolgaimba sem mer.

A másik részről, meg nem hallom meg amit nem kell, ha nagyon durva akkor nem megyek, menjen a csaj. Azt hiszem szoktam tudni kezelni ezt a dolgot...

Mi a gondod kérdező?

37F.

2012. dec. 26. 08:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez komoly téma, az egyik fickó kinyírta a barátnőjét és az anyját is.
2012. dec. 26. 08:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Jahhh, olyan is van...

Szinte érthetetlen, miképp lehet odáig eljutni...

2012. dec. 26. 08:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem nincsen oltári problémám mégsem érzem most jól magam itt. Anyóséknál lakunk párommal és elég idegesítő hogy külön konyhán vagyunk külön főzünk mégis minden közös. Mármint arra értem hogy 1 konyha van és ha szerencsém van akkor jut 1 hely a 4 karikás gáztűzhelynél. Kerülgetni kell mindenkit és anyós fél óránként a konyhába járkál cigizni. És én semmibe bele sem szólhatok mert nekem kell alkalmazkodni mert én mentem oda. Néha azt is kevésnek érzem hogyha elválasztanánk a házat mert a rokonai akkor is oda járnának a házba. Messzebbre költözni albérletet nem győznénk. Engem az bosszant hogy észre sem vesszük de anyósra vagyunk szorulva abból a szempontból hogy az ő edényeit, tányérjait, evőeszközeit, hűtőjét, gáztűzhelyét használom. Én előző párkapcsolatomban egyedül éltünk meg volt mindenem. Most meg mindent kezdhetünk előről gyüjtögetni mint a szüleimnél.
2012. dec. 26. 09:07
 5/6 A kérdező kommentje:

Talán ezért nem lehet beleszólásom semmibe mert nincsen 1 tányérom se saját.Deh

át nem rég költöztünk össze a jelenlegi párommal idő kell minden beszerzésére.

És most nem tudom melyik jönne ki jól ha vennénk fel hitelt és vennénk rajta egy házat ami csak a mienk és fizetni a hitelt évekig, vagy anyósnál maradni és leválasztani a házat mert amikor anyós nem lesz gondoskodni kell úgy is a testvérről és vissza kell költözni ha elköltözünk,.

2012. dec. 26. 09:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Nehéz este...

Nem lesz jó vége, hosszú távon!

Kár volt összeköltözni így, maradtatok volna meg az együtt járunk, hol itt, hol ott alszunk-nál...

2012. dec. 26. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!