Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál, ha a párod azt mondaná, hogy az exét jobban szerette, mint téged?
Már nem szereti az exét, téged szeret, de összehasonlítva a két szerelmet, úgy érzi, hogy az exét jobban szerette. Nagyobb volt a láng.
Ezt nem a fejedhez vágja, hanem normálisan közli, akár a te kérdésedre mondjuk.
Mért kéne szakitani??
Semmi logikát nem látok benne....
Ez attól függ, mennyi ideje vagyunk együtt és ők meddig voltak. Ha mondjuk mi még csak egy hónapja járunk, ők meg együtt életek vagy egy-két évet, akkor nem biztos, hogy szakítanék, mert lehet, még nem forrt ki, nem mélyült el a kapcsolatunk annyira, adnék még neki esélyt. Viszont más esetben nem elégednék meg ennyivel. Természetesen minden szerelem más, de ha valakibe igazán szerelmesek vagyunk, akkor az adott pillanatban úgy érezzük: ő az igazi.
Nekem egy kapcsolat lényege a szerelem, a szeretet. Erről nem vagyok hajlandó lemondani, sem pedig második lenni a páromnál. De fordított esetben én sem tudnék együtt lenni senkivel úgy, hogy az előzőt jobban szerettem.
34/N
Önbizalomhiányos vagyok, szerintem ez nagyon rosszul esne, és még rosszabb lenne az önértékelésem. Lehetséges, hogy szakítanék, bár ez sok dologtól függ.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!