Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó ötlet lenne h a párom kicsit elérzékenyüljön?
arra gondoltam gyertyát gyújtok, bekapcsolom a Sasvári Sándortól az érted vagyok és te értem vagy számot. és odaadom a páromnak a gyűrűt amit nemsokára megveszek neki. ez emlékezetes lenne? én 20/l ő meg 26/f.
másik kérdésem mennyibe kerül egy igazi ezüst gyűrű? ilyen egyszerű gyűrűre gondolok, nincs rajta minta meg kövek. csak sima ezüst gyűrű.
Ha azt akarod, hogy a srác nyúlcipőt húzva meneküljön előled-akkor tedd:DD
Döbbenet.
Te tudod, milyen a hozzáállása ehhez a nyálas romantikához.
Ha én lennék egy hasonlónak az elszenvedője, valószínűleg nem tudnám abbahagyni a röhögést (zavaromban).
Pedig én nőnemű volnék.
Nőként mondom, én is szeretem a romantikát, nincs annál nagyobb vágyam, minthogy a párom kimondja, velem szeretné leélni az életét, de ez azért így kicsit sok. Még ha nem is eljegyzési dolognak szánod.
Nagyon nyálas, és azért a férfiak kevésbé romantikusak.
Amúgy még jó, hogy nincsenek benne kövek..jesszus, férfi gyűrűbe nehogy már legyenek, mert aztán tényleg kimenekül a világból. Ha nem a körítéstől, hát akkor a gyűrűtől.
Én nem tenném a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!