Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap nagyon megbántottam a barátomat, ki szeretném engesztelni. Valami ötlet?
Térdelj le és szeresd!
Egyébként egy nőre nem lehet sokáig haragudni, legalább is én nem tudok... :) De arra vigyázz, hogy ne te legyél megsértődve... Érezze, hogy van egy kis bűntudatod
Bocsánatkérés az első..őszintén, megbánva, nem eljátszva. Meg talán az okokat is fejtegethetnéd, hogy miért voltál olyan, amilyen.
Süsd-főzd meg a kedvencét, menj vele el valahová ahova már rég akar, nevettesd meg, nézd meg vele valamelyik kedvenc filmjét és igen szexuális eszközök..
akkor beteszek este valami jó kis horrort és odabújok hozzá. és sütök sütit is
bár nekem nagyon nehezen megy a bocsánatkérés, azért mindenképp megpróbálom
remélem ő sem fog sokáig neheztelni, bár jó pont ha ma is szeretne találkozni
köszi a válaszokat!:)
fontos megbeszélni mindent, engedni, hogy ő is elmondja az érzéseit, ha olyan helyzetben van, fogadd el az indulatát, vagy fogadd el, hogy neki kell egy kis idő, amíg kiegyensúlyozottan a szemedbe tud nézni.
Egy jó válasz adásában valóban sokat segítene, ha megírnád, hogy mivel bántottad meg, hogyan reagált rá. Nem mindegy, hogy azt mondod neki, hogy "te ügyetlen!", vagy ad absurdum megtudja, hogy húsz pasival és tizenöt nővel megcsaltad, mert az utóbbinál a szex lehet, hogy nem jön be.
rajta vezettem le a feszkót. amolyan hülye pitsa stílusban beszéltem vele, mert nem jöttek össze a dolgok
sajnálom mert ő nem érdemli meg ezt
A süti nem rossz ötlet, de tényleg felesleges túlbonyolítani a dolgot. Sokkal egyszerűbb, ha megmondod neki, hogy nem akartad megbántani, elnézést kérsz, hogy hülye pi..a voltál, megmondod ill. nagyon szereted...
Utolsó!
Persze, hogy alap a szex. A spontán szopás viszont jó meglepetés. Én pl. imádok arra ébredni az éjszaka közepén, hogy a farkam merevedik a menyasszonyom szájában. Ez nem minden éjjel fordul elő, az ilyen szopás sokkal emlékezetesebb egy sima hétköznapi szopatásnál.
30f
30f mindig ki szerettem volna próbálni az ilyet, de sosem tudtam tényleg jó ötlet e :D de akkor egyszer már megpróbálom
bár a barátomat ismerve, nem kel fel túl sok dologra, lehet, hogy reggelre erre sem emlékezne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!