Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátom? 16L
Figyelt kérdés
Már 16 éves vagyok és még sohasem volt senkim, sőt még fiúbarátom, haverom sincs nagyon. Miért??2012. dec. 23. 20:02
1/10 anonim válasza:
Átérzem a helyzeted, nekem sem volt még sosem barátom. :/ Mondjuk fiú barátaim azért vannak:)
16L
2/10 anonim válasza:
Gyertek keblemre! :D amúgy te nyitott vagy a fiúk felé igaz? Mert ezen múlik majdnem minden...
15/f
3/10 A kérdező kommentje:
fiúk felé nem vagyok nyitott, kerülöm őket ..://
2012. dec. 23. 20:14
4/10 anonim válasza:
Próbálj meg haverkodni a fiúkkal, legyél laza :) aztán előbb-utóbb úgyis lesz 1-2 akinek nem csak barátként leszel szimpatikus :) sok sikert ;)
5/10 anonim válasza:
Na,meg is van a probléma,az előbb írtad le..
Ezen sürgősen próbálj változtatni! Nekem is van ilyen lányismerősöm,csinos,jó alakú és kedves,de nagyon csendes és ezért senki se veszi észre,ő 17 éves,még mindig szingli.
6/10 anonim válasza:
Ja,de nem lehet,hogy külső okoban keresendő a hiba?
7/10 A kérdező kommentje:
nem
2012. dec. 23. 20:29
8/10 anonim válasza:
hol laksz, kérdező? :)
esetleg ismerkedhetnénk...
9/10 A kérdező kommentje:
Pest, de nem ismerkedek.
2012. dec. 23. 20:37
10/10 anonim válasza:
neked könnyű dolgod van, ha fiú lennél nem csak barátkozni kéne az ellenkező nemmel hanem el is kéne csábítanod a rettenthetetlenségeddel :P
Könnyebb helyzetbe vagy használd ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!