Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változás? Mit gondolsz? Jó dolog a változás?
"Nem mutatkoznék be, és azt sem mondanám el, hogy hány éves vagyok. Elég ha annyit tudsz, másodikos vagyok egy középiskolában. Ma jött el a pillanat, hogy megváltozzak. Milyen voltam eddig? Életvidám, bohókás, bolond. Szerettem viccelődni, és nem tagadom, szerettem ha néznek. Már első elején beleszerettem egy lányba, akiből később a legjobb barátom lett. De van pasija. Lassan másfél éve.
Ma karácsonyi koncerten voltam. Nagyon rosszul esett látni, hogy mindenkinek van párja. Csak én voltam egyedül. És akkor elgondolkodtam. Vajon mit ronthattam el?
Töprengésem végén arra jutottam, hogy ezidáig minden rossz volt. Gyerekes, komolytalan, és buta voltam. Ma viszont hajtűkanyart veszek. Komoly leszek, és komolyan fogok venni minden olyat, aki megérdemli. A régi, vicces énem nyugdíjba ment. És talán sosem jön vissza. Bár nem tudom, mit hoz majd a jövő."
A változás jó dolog, csak nem mindegy hogy milyen irányba változik az ember.
Szerintem jó irányba változol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!