Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék vmi jót tenni?
Barátnőm kidobott, mert egy burzsoár elkényeztetett bunkónak tart. Igaza van. Szörnyű vagyok. Mindenem megvan, én meg nem csinálok semmit. Tehát a tipikus ábra. Őt visszakapni már nem fogom, egy életre végzett velem. De talán, talán a következő lány, talán majd a következő lánynak már egy jobbik énemet tudom adni. Most 1 éve, h szakítottam az exemmel .Azóta csak még mélyebbre süllyedtem(mármint erkölcsi téren) a társadalomban tökre bírják a magamfajta pcsfejeket(ki tudja miért:D). Szóval változtatni akarok, addig nem is akarok barátnőt, amíg nem álltam helyre.
Azt hiszem leginkább a katonaság tenne jót, de az ugye már nincs. De nem tud valaki vmi hasonlót? Bármi ami kemény és személyiségfejlesztő. Én készen állok a változásra. A saját elhatározásom.
Szerződéses katonának még elmehetsz ha gondolod.
Arra mindíg van lehetőség
A katonaság nem személyiség fejlesztő, inkább annak elnyomása, amit ott tanulsz az az önfegyelem, nem tartozik szerintem a személyiséghez.
Nekem például kiskoromban hatalmas önfegyelmem volt, akartam is katona lenni, de mára ez megváltozott és minden felborult...
Lehet vissza kellene hozni régi önmagam :S
Irány az útépítés.
Na ott megkapod..
kezdj el barátkozni szolidabb srácokkal, nekik is jót tesz ha valaki kimozdítja őket, és te is nagyon sokat fogsz tanulni belőle, megtudja az ember, hogy milyen a másik véglet, így már átlátja, és megtalálja az arany középutat
ha ágyúval lősz ott is először körbelövöd a célt a harmadikra találsz, neked egy lövés már megvan :D
Vagy mind3 és irány a triatlon! xd Mint én :) Elhiheted kemény dolog ráadásul tengerész gyalogos kiképzés eredetileg :)
Érdemes elkezdeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!