Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Buszsofőr vagyok egyedül élek de van barátnőm aki karácsonyra hozzám költözik,de viszont az utasaim között van egy 24 éves csaj aki állandóan teszi veszi magát előttem néha már idegesítő vezetés közben is odajön és oda hajol a pofámba és néz már szóltam neki udvariasan,hogy kérem fejezze be de nem értett a szóból.Kollégák szerint ilyenkor meg kell kérni,hogy szálljon le mivel közfeladatot ellátó személyt akadályoz a munkában de nem lenne szívem leszállítani.Mit lehet tenni? 26/F2012. dec. 17. 16:38
2/6 anonim válasza:
Hiába kéred meg, látja rajtad, hogy nem vagy valami határozott. Tényleg kérd meg, hogy szálljon le. De ne csak mondd, hanem állj meg és nyisd ki az ajtót is. Tuti meg fogja tartani az illő távolságot utána.
3/6 A kérdező kommentje:
lehet az lesz most már
2012. dec. 17. 16:42
4/6 anonim válasza:
Végállomáson laza pipa, ne legyél már tutymuty!
5/6 anonim válasza:
hogy jön ide, hogy van bnőd, meg az mikor költözik hozzád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!