Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy kavart mással? Zavaros SMSezés, kommunikáció kerülése.
A barátnőm másik országban van, különböző okok miatt csak üzenetben tudunk kommunikálni.
Bizalom megvan, bár néha vannak féltékenységi tüneteim. Elment találkozni este valami régi
osztálytársakkal, aztám pedig egy kocsmába; 3 után kicsivel jön tőle egy üzenet, hogy alszom-e.
Válaszoltam neki, hogy nem, mert épp most jöttem haza, ami egyébként igaz volt, és h mi a helyzet.
Erre nem jött válasz, csak az másfél óra múlva, hogy hazaért, szerinte már alszom, és jó éjszakát,
álmodjak vele.
Lehetséges, hogy kavart mással? Elsősorban lányok segítségét kérem, ezt logikával pasik úgyse tudják összerakni...
Ha a valóságot tükröző választ akarsz kapni, akkor írd le az egész történetet. Nekem az, hogy nem válaszol, alaptalan vádaskodásnak tűnik a részedről.
Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!