Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nagyon önfejü és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nagyon önfejü és makacs, ami már kezd zavarni. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Néha azt érzem ebböl kifolyólag,hogy sokszor ha segitenék neki, nem fogadja el. Pedig néha jól esne. Például volt,hogy nagyon beteg volt, és ajánlottam neki mindenfélét. Teljesen kikelt magából,hogy hagyjam békén, neki semmi nem kell. Nem tudja megérteni,hogy szeretem és persze,hogy törödök (törödnék) vele. Szinte mindent visszautasit, képtelen megérteni,hogy néha jól esne ha hagyná,hogy segitsek.

Egy másik példa,hogy azt mondta ne vegyek neki semmit karácsonyra. Hogy kérhet ilyet tölem? Ráhagytam, és attól még fog kapni ajándékot, de már nagyon rosszul esik,hogy ennyire nem tudja tölem elfogadni a szeretetem, törödésem.

Van valakinek hasonló tapasztalata? Köszönöm szépen ha válaszoltok.

2012. dec. 22. 19:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát ha nem tetszenek a tulajdonságai, akkor nem tudsz mit tenni.

Igyekeztél kiismerni mielőtt beleszerettél, vagy egyből belevetettétek magatokat a kapcsolatba? Hasznos ha időt hagysz és megfékezed magad. Az udvarlás alatt mindenki a jópofit mutatja.

Mennyi ideje vagytok együtt? és mennyi ideje ismerted kb. mielőtt beleszerettél?

2012. dec. 22. 19:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Amúgy esetleg próbáljátok megbeszélni. Őszinteség az alapja mindennek.

#1 vagyok

2012. dec. 22. 19:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha ilyen bunkó meg sem érdemli,hogy törődj vele...adj neki szakítást karácsonyra,hátha megjön az esze
2012. dec. 22. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!