Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék hogy ne hagyjon el? :/
Figyelt kérdés
1év 3hónapja vagyok együtt a barátommal.Én eldöntöttem hogy januártól lefogyok pár kilót (kb.165cm 80kg vagyok..) de Ő azt mondta,hogy lehet nemtetszenék neki vékonyan..de én nagyon utálom így magam :|2012. dec. 18. 15:49
1/4 anonim válasza:
Fogadnék, hogy 20 alatt vagyok. 20-25 között és felett már ritkán fordul elő,hogy az ember a külső alapján dönt. Szép is lenne! Feleségül megyek valakihez és 5 év múlva elválok, mert felhízott 5 kg-ot vagy 10-et és közben még mindig olyan édes herceg, mint korábban.
2/4 Queenie86 válasza:
Szerintem fogyj le nyugodtan, ha úgy jobban érzed magad! Lehet ám, hogy csak azért mondta azt a párod, hogy nem tetszenél neki vékonyan, hogy ne érezd magad rákényszerítve a fogyókúrára.
3/4 anonim válasza:
Figyi, szerintem ezen ráérsz akkor aggódni, ha észrevehetően legogytál... Hidd, el, nem olyan könnyű annyit fogyni, hogy alapvetően megváltozzon a kinézeted:-)
Trus me, én 14 évesen egy év alatt fogytam 15 kg-ot. Hát, az nem volt sétagalopp...
Hajrá!
4/4 anonim válasza:
hajrá!szerintem ha szeret úgy is fog szeretni,neked meg pár kilóval kevesebbel több lesz az önbizalmad.40 kg úgysem akarsz lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!