Mit tehetnék hogy békén hagyjon ezzel anyukám?
Figyelt kérdés
Folyton azt mondja hogy hízzak hízzak és hízzak,szerintem teljesen jó a súlyom és jól érzem magam a bőrömbe(166 cm és 49-50 kg,nem rég adtam le 9 kg-ot mert leraktam a gyógyszereim). Mindenkinek panaszkodik rólam hogy alig eszek,meg hogy be fog fektetni a kórházba,de nem érti meg hogy előtte is csak azért voltam 59 kg mert szedtem a gyógyszereket és annyira idegesít,nem akarok meghízni. Már beszélgettem vele erről de mindig azt mondja hogy azt hiszik mások hogy nem ad nekem enni,pedig ez nem így van.2010. júl. 25. 20:37
1/13 A kérdező kommentje:
jah és 15/L
2010. júl. 25. 20:37
2/13 anonim válasza:
Mutasd meg neki ezt az oldalt!
4/13 A kérdező kommentje:
ilyeneket már mutattam de nem zavarta :S
am Rivotril,Fevarin
2010. júl. 25. 22:16
5/13 anonim válasza:
milyen betegségre szedted ezeket??amúgy meg tök jó a súlyod,mondd meg anyukádnak hogy így érzed jól magad,az meg hülyeség hogy azt hiszik hogy nem ad neked enni,inkább legyen büszke,hogy ilyen szép alakú a lánya.engem 173 cm-sen 54 kg-san kiszekált a világból,nem vehettem fel kicsit feszülősebb cuccokat,mert látszik a hájam,pedig tök vékony voltam...eredménye:anorexia.már kigyógyultam,de ezt nem bocsájtom meg neki.
6/13 A kérdező kommentje:
uh pedig tényleg vékony lehettél :S
pánikbetegségre és depresszióra írták fel nekem,szerencsére nagyon hamar talpra álltam :)
2010. júl. 25. 22:40
7/13 anonim válasza:
Az jó,hogy lerakhattad a gyógyszereidet!Mióta szedted őket?Mennyi volt a szedés előtt a súlyod?
Javasolnám,hogy menjünk el együtt az orvoshoz,s ott beszéljünk a kérdésről.
Durva:de lehet,hogy anyukádnak van deije
9/13 A kérdező kommentje:
Kb. fél évig szedtem a gyógyszereket,vagy egy picit több ideig,de az utolsó 3 hónapnál már nagyon csökkentett adagot szedtem,mert már jól voltam,sokat küzdöttem hogy minden rendben legyen :)
Előtte vékonyabb voltam,46-47 kg.
2010. júl. 27. 10:03
10/13 anonim válasza:
Engem túlsúllyal piszkál.. :/ 167cm 56 kg Szerintem nem töröm már magam, mert volt egy időszak amikor 4-5 kg-t fogytam 2 hét alatt akkor meg az volt a baja h sovány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!