Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetném vissza?
Helló!
Egy hónapja kb. dobott a barátnőm, azt mondta, azért, mert megúnt... 4 hónapig jártunk.
De én azóta is csak rá gondolok...
Vissza akarom szerezni őt. Beszélni kellene vele, csak nem tudom, hogy kezdjem, mit mondjak...
Szerintem ne koslass utána, légy szívtipró, egy színes figura, de ne szórakozz a lányokkal! Ha azt látja h igen is népszerű és szórakoztató figura vagy, talán megbánja amiért elhagyott, és megpróbál majd visszaszerezni.
De én a helyedben már nem is próbálkoznék visszaszerezni őt. Aki ilyen dumával szakít, az egy fikarcnyi szerelmet se érzett. Ez nem azt jelenti h ténylegesen megunt, hanem a kapcsolat elején volt egy "fellángolása" ami megmaradt fellángolásnak. Aztán 4 hónappal később, aha. volt az a helyes srác, de már nem érdekel.
Nekem is voltak ilyen fellángolásaim 14-6 éves koromban, de egyik srácot sem sírom vissza, nem azért mert nem jönnek be, csak nem érzek irántuk semmit, kölyökkori fellángolás és ennyi.
19l
Éld az életed és legyél boldog. Szerezz egy jó állást amit szeretsz csinálni, utazgass. Ismerj meg sok új embert.
Sokat fogsz változni.
Ha ezt megcsinálod és még mindig vágysz a lányra megkapod
Most gondolj bele - tényleg megérné egy ilyen kényeskedő, hangulatember hülye liba miatt teperni? Magadat aláznád meg. Inkább próbáld megt elfelejteni (az idő segít - borzalmas közhely, de igaz), és légy nyitott mások felé! A végén úgyis találsz vkit, aki sokkal jobban megérdemel.
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!