Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetném vissza a volt barátomat?
Figyelt kérdés
Ő volt az első barátom minden téren, szexuálisan is. Nem voltam belé szerelmes, és ő sem belém, de nagyon szerettük egymást. Aztán ő vissza ment a volt barátnőjéhez, én meg ez idő alatt ismerkedtem más fiúkkal de senki nem jött be, hiába helyes egy pali nincs ami megfogna. 17 vagyok és eddig egy fiú volt akivel el tudtam képzelni, mert vele minden olyan egyszerű volt. Szakított a volt nőjével, és mondta nekem hogy sajnálja amiért szakított velem. És hogy velem kellett volna maradjon. De én csak beoltottam annyiból hogy majd a ****-ja vele marad, mert még midnig bántott azért amit csinált. De viszont azóta többször találkoztunk tegnap éjszaka is vele voltam szórakozni, és rájöttem hogy mégis hiányzik nekem. Félre kéne tennem a büszkeségem? Vagy próbálkozzak meg mással? Hátha sikerül? Amit amugy kétlek :( Tanácsokat légyszi! Be vagyok reccsenve :(2012. okt. 7. 17:20
1/2 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy akkor csak ki voltál nagyon, és, hogy nagyon szereted őt, és ha nem haragszik vissza jönne-e hozzád
2/2 A kérdező kommentje:
De hiszen ő rontotta el, ne hogy már én kérjem meg rá. Figyelj szivem tudom hogy hazudtál, és félre léptél, de szeretlek leszel velem újra? Ez nevetséges lenne :( Én nem ilyen vagyok. Én azt akarom elérni hogy ő akarjon ujra velem lenni. De hogyan tehetném ezt? Ha féltékennyé teszem vagy rájön h kellek még neki és nem akar mással látni vagy azt gondolja hogy na a kis **** mostmár más f*szra megy..
2012. okt. 8. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!