Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetném vissza? Az életemet adnám érte.
Sziasztok!
Ez a kérdés a tiniszerelem a-alkategóriába tartozik,de nem arról,hogy hogyan kell felhúzni a gumit,hanem egy komoly kérdés lenne:
Az az ember vagyok,akit nem vesznek körbe megbízható emberek.Én nem vagyok kocka,semmilyen játékon nem játszok,ez a fő baj,én inkább hasznos dolgokat csinálok.
Így ilyen forever alone-nak képzeltem el az életem.
Azonban,teljesen váratlanul,egymásra találtunk egy lánnyal.Véletlenül "szólt le" a Facebookon.És ott valami elkezdődött.Először kommentekben "beszélgettünk",és egy pillanat alatt rájöttünk,hogy nagyon egy húron pendülünk.
Elkezdtünk tavaly augusztusban üzenetben is társalogni.
Egy suliba járunk,én pedig kicsit "tartottam" Tőle,mindig csak mosolyogtam,nem tudtam egy "szia"-t sem dobni.Nem jött ki hang a számon :$
A Facebookon társalogtunk áprilisig.Igen,nagyon szégyenlem magam,de sajnos ez van.
Áprilisban találkoztunk.
Pusztán pár délután kellett...és már ott tartottunk,hogy járunk.
Nagyon beleszerettünk egymásba.
Az első ölelés váratlan,és nagyon szép volt. :')
Az első csók...nem tudok mit írni. :)))
Gyönyörű nyár volt.Mindig volt valami,amin tudtunk veszekedni,de mindig nevettünk a végén,hogy min nem tudunk összekapni.. :)
Ősszel már többször volt,hogy szakítunk...de pár nap után mindig sikerült megoldást találni.
Most az a helyzet,hogy megint az van,szakítsunk,felejtsem el..
Egyik napról a másikra,miközben nemrég még minden rendben volt,sőt..
Szeretem nagyon!Nem akarom követni az "eldobós" trendet...
Én szeretném megélni a Karácsonyt.Vele.
Hiányzik,szeretem!
Hogyan szerezhetném vissza? :(
14/F
Íme az ifjú fiatal és tudatlan elme. Nem tudod mit cselekszel mert elvakít egy felsőbb érzés amely hatalmába kerített téged kedves fiam! Amíg ezaz erő hatalmába vagy, addig nem fogsz tudni tisztán gondolkodni.
Gyere fiam lépj ki a fénybe!
Ha van kedved írj privit szívesen segítek (:
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!