Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik le a mai világban a szingliket?

Nem ciki.Én is magányos farkas vagyok.A barátnőim nem ítélnek el csak néha értetlenkednek,hogy mi a jó benne.
Pedig mindenki volt már szingli és addig is élt valahogy.Ki mondja,hogy csak pasikkal lehet jó az ember és az élet?!Inkább legyél büszke rá.

12-es vagyok.Még lemaradt valami.
Aki szingli az általában független,önálló,ambiciózus és azzal sok ember nem tud mit kezdeni.Megijednek tőle,cikizik és hasonló gyerekes viselkedést tanúsítanak.
Nincs joguk elítélni.Éld tovább az életed,úgy ahogy neked jó és ne foglalkozz más véleményével.:)

Bár én alapvetően párkapcsolat párti vagyok, nem ítélek el senkit aki nem. Az emberek amúgy nem szeretnek semmit, ami nem olyan, mint az ő életükben. Ez meg egyéni szocproblem. Szerintem ne aggódj, semmi ciki nincs benned.
21L

Aki lenéz ilyesmiért az egy éretlen kölyök. Az élet nem feltétlenül szól a dugásról, meg pasizásról/csajozásról. Rengeteg más elfoglaltság is van főleg a mai világban. Mivel szabad ember vagy midnent úgy teszel amit és ahogy akarsz. Senki nem korlátozhat, senki nem szólhat bele neked hogy jó! Szóval ne parázz, lehet Te is rossz helyre születtél mint én. Felénk hirtelen mindenki lezbikus lett szóval felhagytam már 3 éve minden próbálkozással. Nem foglalkozok a témával elég volt. Egyedül is jó, hát akkor miért ne maradhatna így? Vonyítsuk le a holdat az égről. A többiek meg kapják be! :)
UI: Tiszta forever alone beütés, de pont jó! :)

Én a tipikus "élek a mának, fekszem jobbra-balra, de nem akarok elköteleződni, mert szabad akarok lenni" típusú szinglik életvitelével nem értek egyet, de az nehogy már ciki legyen, ha vkinek nincs párja. Nincs mkinek szerencséje a szerelemben. Most csak azért, hogy legyen vkije az embernek, ne dőljön a karjába az első szembejövőnek, aki egy pici érdeklődést is mutat... nekem is majd' 23 éves koromban lett először barátom, és ugyan kérdezgettem magam, hogy én vagyok-e totál defekt, de mégis úgy gondoltam, hogy csak azért, hogy elmondhassam magamról, hogy én márpedig pasiztam, el kéne mennem azokkal a srácokkal, akik kertelés nélkül csak dugni akartak... sztem nem ciki. Az inkább ciki, ha vki gyakrabban váltogatja a partnerét, mint az alsóneműjét, és még büszke is rá, mert "nézzétek, hányan akarnak"...
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!