Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Blazer X kérdése:

Minden embernek meg van a maga párja a világban?

Figyelt kérdés
vagy ez csak olyan szállóige? és nem érdekel az olyan válasz (már bocsánat), hogy "van csak nem találom", meg a társai. Csak szimplán, és lényegre törően szeretnék választ kapni a kérdésemre.
2012. dec. 16. 19:46
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Igen van.Csak van aki sosem találja meg.
2012. dec. 16. 19:47
 2/21 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. dec. 16. 19:47
 3/21 anonim ***** válasza:
Nincs
2012. dec. 16. 19:49
 4/21 anonim ***** válasza:
43%

Igen mindenkinek van párja a világban. Ezt onnan tudom, hogy baráti viszonyban vagyok 5 milliárd emberrel és mindenek tudom az ideálját így könnyű volt összepárosítani az emberkéket és furcsa mód pont 2.5 milliárd pár jött ki a végén.

Furcsa nemde?

5/21 anonim ***** válasza:
Illetve talán
 6/21 anonim ***** válasza:
52%

Nem hiszem, eleve ilyen fogalmakkal, hogy közös sors, így sors létezésében sem hiszek. A párkapcsolat az, amikor te találsz vkit, a közelben, vagy a véletlen összehoz, aki számodra megfelel, de még olyan keretek között, és módon él, amit tudsz tolerálni. Olyan nincs hogy neked egy és adott ember van. Ha az az illető Amerikában él, én mi a fszomat csináljak?:D Ha kimegyek, és beleszeretek vkibe se a sors miatt, hanem mert kimentem, és épp belebotlottam. Ha nem mennék ki, egyedül halok meg?

Érted...

2012. dec. 16. 19:50
 7/21 anonim ***** válasza:
Igen biztosan de az is lehet h az enyém valahol a kanadai erdőben él.
2012. dec. 16. 19:52
 8/21 anonim ***** válasza:
Értem...
2012. dec. 16. 19:53
 9/21 anonim ***** válasza:
Nem. Minden 1,01 férfira jut 1 nő, de mivel vagyunk egy páran, néhány fiúkának nem fog jutni senki.
2012. dec. 16. 19:54
 10/21 anonim ***** válasza:

Ez a kifejezett mondat egy nagy pojáca duma, amolyan lélekfelkarolásra jó elkeseredett emberek agymosatásához.

DE! inkább fogalmazzunk úgy ,mindenkinek megvan a helye, ahova el kell hogy tudja helyezni magát, ahova való! és abban a közekben, abban az érdeklődési, stílus és testi adottsági körökben kell keresgélni, és ott megtalálhatja a neki magassaágban, testi adottságokban, érdeklődési körben, stlíusban, öltözködési stílsuban, világeszmékben, életvitelben, pénzügyi társadalmi rétegben hozzá való! megfelelő párját.

Ha meg is találta, a következő lépcsőfok,hogy épp az a személy ne legyen foglalt.

Ha ezek teljesülnek, akkor megtalálod a párod. Már amit párnak lehet nevezni, mert sokan úgy állnak össze,hogy abszolút nem hozzá való, és ez csak egy bizonyos idővel derül ki, pont a amikor már nagyon érik a kirúgódásveszély!

2012. dec. 16. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!