Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik le a mai világban a szingliket?
nem ciki :) semmi joguk nincs elítélni? mit tudsz tenni? leszarod :D
am nekem meg már olyan mintha nappal lenne, mert 7kor elaludtam, 11kor keltem XD
Egyébként szerintem semmi baj nincs azzal,hogy szingli vagy. Úgy is jön majd a nagy ő. Nem kell másokkal foglalkozni,hogy mit mondanak. Nem vagyunk egyformák,mindenki úgy él hogy az neki jó legyen és a francba is...nehogy már más mondja meg, hogy nekem mi a jó!
23/F
Szingli vagyok és várok az Igazira, hogy igazán szerelmes lehessek, ne csak divatból. De még nem találkoztam A Lánnyal. :(
Mások véleményét letojom, te is tedd ezt.
Nem ciki.
Az lenne az, ha csak azért összeszednél valami random s.ggfejt az első dizsiben, hogy ezzel "megfelelj" másoknak.
De nyugi, ha lesz is valakid, akkor meg ő tuti nem fog tetszeni a "barátnődnek". Mert nincs kocsija, vagy vörös a haja, földig ér a lába és a két füle közé szorult a feje...
Nem fogsz tudni megfelelni, mert te nem a barátnőd vagy és viszont. Szóval mondd meg neki, hogy az életednek ezt a részét bízza csak rád, nem kérted a belevaut.
Valaki a pozitív oldalát látja, valaki csak a negatívat a szinglisségnek. Tény az ember, társas lény és szüksége van egy emberre, egy társra, akivel jó együtt lenni.
A szinglisségnek vannak előnyei is, lehet ezeket irigylik tőled. Például szingliként legalább nem kell azon aggódni, hogy mikor akarnak veled szakítani. Miért járnék valakivel csak azért, mert csak? A te szingliségednek is valószínű vége szakad egyszer. Szóval, amíg benne vagy akár élvezheted is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!