Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Totál elment az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Totál elment az eszem?!

Figyelt kérdés

Teljesen normális 23 éves lány vagyok. Suli után bekerültem a munkahelyemre és totál elment az eszem.

megismerkedtem egy közel 40 éves sraccal.

Az elején tudtam, hogy nem lehet köztünk semmi de mivel 8órát együtt dolgoztunk kezdett szimpatikus lenni. Előtte sosem tetszetek az idősebb pasik, mindig velem egykorú pasijaim voltak.

lassan közelebb kerültünk egymáshoz. Először csak apró erintesek voltak, utána simogatas, csók és végül a sex. Nem is akartam ennél többet. Tudtam, hogy ilyen nagy korkülönbséggel nem lehet több köztünk. De megint tevedtem.

Beleszerettem és már fél eve együtt vagyunk és nagyon jól megértjük egymást.

Most jött el az a pillanat, hogy a szüleim is megismejek, de már most ellenzik a kora miat.(pedig 5-6 évet simán letagathatna).

tényleg elment az eszem? Tényleg ennyire szörnyű, hogy egy idősebb fefival lennék hivatalosan is együtt?

2012. dec. 21. 22:21
1 2
 11/11 omba ***** válasza:

Meg rengeteg 23 éves hagy ott rengeteg 23 évest! Ha jó nektek együtt, mindenhogyan, - hát nincs ebben semmi rendkívüli. A szülői létnek meg megvannak a maga korlátai.

Mindig kifejtettem a gyerekeimnek, hogy mit gondolok az éppen volt párjukról, de ennél többet nem tartok egészségesnek.

2012. dec. 23. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!