Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is vissza kéne vegyek?
Figyelt kérdés
A körülöttem élők, édesanyám, barátaim, mind azt mondják, hogy sokat vagyunk együtt barátnőmmel. Mi jól érezzük magunkat így, ha nem lennénk együtt nem csinálnánk semmit, tehát nem gátoljuk a másikat semmiben. 2 hónapja vagyunk együtt, heti hétszer . Általában hétköznap ő jön vagy én megyek, hétvégén péntek,szombat, együtt alvás . Vasárnap d. Sokak szerint ez sok. A másik, amit mindig mondanak, hogy nagyon kimutatom, hogy szeretem. Most egy hétig nem látjuk egymást, ő ellátogatott a szüleihez. Beszélünk neten, ha fent lesz, meg kamozunk ilyenek. Anyu mondta, hogy ne keressem ilyen sűrűn, mert hogy ma is hívtam, meg mikor neten vagyok egyből írok, hogy "én vagyok". Szerintetek is visszakéne fogjam magam? Ne tegyek meg ennyi mindent? Nem akarom, hogy sok legyek.2012. dec. 21. 16:56
1/5 anonim válasza:
szerintem ez nagyon édes, a lány helyében repesnék.:))
2/5 anonim válasza:
az egyik legjobb barátom éppen ilyen kapcsolatban van pedig már idősebb nálatok, kicsit idegesítőek együtt, de örülök a boldogságuknak, ha ez nektek így jó, szerintem nincs értelme változtatni
3/5 anonim válasza:
én minden nap találkoztam a barátnőmmel, két útcával lejjebb lakok, másfél év után beleuntam az egészbe... nem is vagyunk már együtt...
Szóval szerint ez a sok, amit mi csináltunk...
4/5 anonim válasza:
mi meg minden nap együtt alszunk 2 éve kérdezték ,,hogy nem unjuk meg egymást? és a válaszom:nem eleinte volt ebből veszekedés mert akkor ő nem dolgozott még én meg suliba jártam és sokak voltunk egymásnak
5/5 anonim válasza:
beszéld meg vele. kérdezd meg tőle. bár még csak két-három hónaposak vagytok, ez normális szerintem hogy sülve főve együtt vagytok. sajnos a barátom elkerült egy másik városba és most ott kollégista. nehéz volt megszokni mert nyáron is szinte minden nap együtt voltunk. még most is rossz vasárnaponként elbúcsúzni.. dehát megszoktuk. a lényeg az hogy meg kell vele beszélni!!! de vigyázz mert amilyen erős most a láng olyan hamar ki tud aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!