Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza kéne vegyek, vagy nem velem van a baj?
Figyelt kérdés
Egészhéten együtt vagyunk, talán 1-2 nap kivételével . Ma mondtam barátnőmnek, hogy hívom . Hazajöttem hívtam, nem vette fel a telót. Letettem. Rá egy félórára felhívtam, felvette a barátnője, hogy most ebédelnek nem érnek rá, meg elkezdett ilyen tök flegmán beszélni. Mondtam jóvan, oké. Mondta, hogy majd küld egy vh-t bnőm ha végeztek. Ok. Letettem. ez volt egy félórája. Azóta se vh-zott semmi lóf.sz. Miért baj az ha felhívom? Ne is hívjam ?2012. nov. 19. 14:34
1/10 anonim válasza:
Fontos dolgot akarsz vele közölni?
2/10 anonim válasza:
Nekem ott nem stimmel a dolog, hogy amikor Te hívod a barátnője veszi fel. Persze minden ember más egy kicsit, valaki simán eltűri ezt :)
3/10 anonim válasza:
A csaj úgy tűnik nincs annyira érted oda mint te ő érte!Szerintem várd meg amíg ő keres!Srácban is vannak ilyenek mint a bnőd akiknek már teher ha mindig hívogatják de bezzeg fordul majd a kocka ha már nem fogod annyira éreztetni hogy mennyire fontos neked!Próbáld ki! Ne hívogasd, vár meg amíg ő akar veled találkozni!
5/10 anonim válasza:
Ha egész héten együtt vagytok,akkor igen!
Nem ártana.
Ugyanis veled többet van együtt,mint a barátnőjével,
gondolom hívogatod,meg sms-ekkel zaklatod.
Ne akard már ennyire kisajátítani,mert megunja.
6/10 anonim válasza:
"Egészhéten együtt vagyunk, talán 1-2 nap kivételével"
Hát legalább ilyenkor ne vele foglalkozz.
:-)
7/10 A kérdező kommentje:
nem akarok vele különösebben semmit közölni, csak hogy ha jön ma akkor nem leszek itthon hatig, fél négytől. mondtam neki, hogy majd ma hívom, azt mondta oké. kérdeztem jön e ma, aztmondta megbeszéljük. innestől kezdve miért gáz ha hívom?
2012. nov. 19. 14:49
8/10 anonim válasza:
Mert zaklatásnak veheti és a végén teher leszel neki ha nem hagyod abba a hívogatást!Ha van valami közölni valód írj neki egy smst!De ne legyen túl nyálas!Ne írd hogy szereted meg ne mond neki csak akkor ha ő mondja először!Nyilvánvaló hogy oda vagy érte meg vissza és minél jobban kimutatod neki annál jobban vissza fog élni ezzel!Szerinted miért a bnője vette fel a telót? Talán mert nem akart veled beszélni? Ne legyél már ilyen naív!Ha nem változol meg elfogod veszíteni!
9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2012. nov. 19. 15:10
10/10 A kérdező kommentje:
egyébként, felhivott, minden rendben van, ő mondta hogy jön majd, meg ilyenek.
2012. nov. 19. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!