Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes mindent beleadnom ebbe a kapcsolatba? Vegyek kicsit vissza a tempóból egy időre?
Szerelmes vagyok a barátnőmbe és elmondása szerint Ő is belém. Elég hamar kialakult, de már most úgy érzem, hogy nem akarom elveszíteni. Sokszor mondja, hogy hiányol, megnyugtatja a jelenlétem, biztonságban érzi magát mellettem, motiválom a hétköznapokban. Eddig a szex is rendben van és nagyon szeretünk kettesben lenni. Én amúgy mindig komoly kapcsolatot kerestem, nem csaltam még meg senkit és a család a legfőbb életcélom.
Én 24 vagyok a lány 20.
Szerintetek minden rövid ideig tart ami már az elején is szenvedélyes? Az eddigi kapcsolataimból mindig ezt a tüzet hiányoltam.
Előre is köszi a válaszokat! :)
2. válaszolónak:
Ismerős amit, írtál amúgy. Ezzel nincs is semmi gond, szerintem is ez a normális egy kapcsolatban és én is tapasztaltam már. Ilyen szenvedélyes szerelmet viszont még nem. Szerencsére úgy néz ki, hogy nem a szerelem érzése teszi boldoggá, hanem Én. Ezt mindig kihangsúlyozza, hogy neki a szerelem velem kell.
Ha nagyon visszaveszel,akkor lehet meg is bánthatod.Szerintem sok férfi azzal rontja el a dolgot,hogy nagyon lelkes,mindent megad,aztán pedig előtörnek belőle a félelmek,hogy: mi van ha túl sokat adok?megszokja a lány és aztán nem fogom érdekelni?
Szóval valahogy a harmóniát kell megtalálni.A közös programokat,sok sok együttlétet,pl egy vad,gyors szex után is legyen összebújás.Nem mindig a szavak kellenek,hanem a tettek is!
Ha neki is ez az első komoly kapcsolata,akkor talán könnyebb:-)
Amíg érzed ő az Igazi,addig adj bele mindent.Siettetni pedig semmit nem szabad.Te 24 vagy,gondolom 2 év múlva már 26 évesen a családalapításra is gondolnál,de a lány még nem biztos,mert csak 22 lesz.Inkább biztosítsd be a kapcsolatot...:)23N
Kétélű a dolog.Beleadsz 100%-ot az elején,aztán pár év múlva megkapod,hogy bezzeg régen más voltál.
Nem adsz bele 100%-ot,nyomod fél gőzzel,akkor megkapod,hogy te ezt nem is gondoltad komolyan.
Én azt javasolom,hogy adj bele mindent,érezd jól magad.Második voltam.
Nagyon friss a kapcsolat, de van összehasonlítási alapom, volt már több, relatíve hosszú (1,5 év, 2 év) kapcsolatom.
Neki is volt már pár pali az életében, köztük egy másfél éves kapcsolat.
Azokban már a kezdetkor sem voltam 100%-osan biztos a lányokban és ez folyamatosan csökkent, kompromisszumokkal odaadással, empátiával jutottunk el 2 évig. A szenvedély szinte mindig hiányzott. Most nyitottak vagyunk egymással kapcsolatban.
Szeretkezni nagyon jó vele, figyelek rá, az előjátékra és a visszajelzéseire, hogy élvezze. Az együttlét után sokszor még órákig beszélgetünk, simogatjuk egymást.
Természetesen szeretnék pár éven belül családot is :)
Bocsi a szófosásért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!