Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes mindent beleadnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes mindent beleadnom ebbe a kapcsolatba? Vegyek kicsit vissza a tempóból egy időre?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok a barátnőmbe és elmondása szerint Ő is belém. Elég hamar kialakult, de már most úgy érzem, hogy nem akarom elveszíteni. Sokszor mondja, hogy hiányol, megnyugtatja a jelenlétem, biztonságban érzi magát mellettem, motiválom a hétköznapokban. Eddig a szex is rendben van és nagyon szeretünk kettesben lenni. Én amúgy mindig komoly kapcsolatot kerestem, nem csaltam még meg senkit és a család a legfőbb életcélom.

Én 24 vagyok a lány 20.

Szerintetek minden rövid ideig tart ami már az elején is szenvedélyes? Az eddigi kapcsolataimból mindig ezt a tüzet hiányoltam.

Előre is köszi a válaszokat! :)

2011. máj. 25. 08:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha ő az igazi, akkor nem csak rövid ideig fog tartani. Nekem is volt már olyan hogy az elején szenvedélyes aztán szakítottunk. De a mostani páromnál az elején is iszonyú jó volt és most így 1,5 év elteltével is ugyanolyan jó, ha nem jobb. Persze csak akkor ha a lány is arra vágyik amire te.
2011. máj. 25. 09:02
 2/14 anonim ***** válasza:
Amennyiben hosszú távban gondolkodsz,akkor a szenvedély általában alábbhagy az idő múlásával..,de ettől még lehet ugyanolyan jó,mint az elején,csak más érzések(pozitív) erősödnek fel.
2011. máj. 25. 09:05
 3/14 A kérdező kommentje:
Eddig mindenről nyíltan lehet vele beszélni, semmi nem ijesztette meg. Igazából talán még többször is hozza fel a közös jövőt, mint Én. Én is komoly kapcsolatot tervezek vele, úgyhogy nem gond :)
2011. máj. 25. 09:05
 4/14 anonim ***** válasza:
Második vagyok,én egy 8 éves kapcsolat tapasztalatai alapján írtam.
2011. máj. 25. 09:06
 5/14 A kérdező kommentje:

2. válaszolónak:

Ismerős amit, írtál amúgy. Ezzel nincs is semmi gond, szerintem is ez a normális egy kapcsolatban és én is tapasztaltam már. Ilyen szenvedélyes szerelmet viszont még nem. Szerencsére úgy néz ki, hogy nem a szerelem érzése teszi boldoggá, hanem Én. Ezt mindig kihangsúlyozza, hogy neki a szerelem velem kell.

2011. máj. 25. 09:10
 6/14 A kérdező kommentje:
Az érdekelne, hogy érdemes-e 100%-ot beleadnom már az elején, vagy azért várjak kicsit míg kiforr a dolog?
2011. máj. 25. 09:11
 7/14 anonim ***** válasza:

Ha nagyon visszaveszel,akkor lehet meg is bánthatod.Szerintem sok férfi azzal rontja el a dolgot,hogy nagyon lelkes,mindent megad,aztán pedig előtörnek belőle a félelmek,hogy: mi van ha túl sokat adok?megszokja a lány és aztán nem fogom érdekelni?

Szóval valahogy a harmóniát kell megtalálni.A közös programokat,sok sok együttlétet,pl egy vad,gyors szex után is legyen összebújás.Nem mindig a szavak kellenek,hanem a tettek is!

Ha neki is ez az első komoly kapcsolata,akkor talán könnyebb:-)

Amíg érzed ő az Igazi,addig adj bele mindent.Siettetni pedig semmit nem szabad.Te 24 vagy,gondolom 2 év múlva már 26 évesen a családalapításra is gondolnál,de a lány még nem biztos,mert csak 22 lesz.Inkább biztosítsd be a kapcsolatot...:)23N

2011. máj. 25. 09:14
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes beleadnod mindent csak a lelkesedésed idő múltával ne hagyjon alább mert akkor a lánynak fel fog tűnni és azt hiszi majd hogy már nem szereted. Mennyire friss ez a kapcsolat? Nekem volt már 6 éves és 3 éves kapcsolatom is, de egyik sem volt soha olyan szenvedélyes és tökéletes, se az elején se semmikor, mint a mostani 1,5 éve tartó, ahol a lelkesedés, szenvedély, egyetértés és minden az elejétől kezdve van és a mai napig tart. Én ebből érzem és tudom, hogy végre megtaláltam Őt.
2011. máj. 25. 09:15
 9/14 anonim ***** válasza:

Kétélű a dolog.Beleadsz 100%-ot az elején,aztán pár év múlva megkapod,hogy bezzeg régen más voltál.

Nem adsz bele 100%-ot,nyomod fél gőzzel,akkor megkapod,hogy te ezt nem is gondoltad komolyan.

Én azt javasolom,hogy adj bele mindent,érezd jól magad.Második voltam.

2011. máj. 25. 09:20
 10/14 A kérdező kommentje:

Nagyon friss a kapcsolat, de van összehasonlítási alapom, volt már több, relatíve hosszú (1,5 év, 2 év) kapcsolatom.

Neki is volt már pár pali az életében, köztük egy másfél éves kapcsolat.

Azokban már a kezdetkor sem voltam 100%-osan biztos a lányokban és ez folyamatosan csökkent, kompromisszumokkal odaadással, empátiával jutottunk el 2 évig. A szenvedély szinte mindig hiányzott. Most nyitottak vagyunk egymással kapcsolatban.

Szeretkezni nagyon jó vele, figyelek rá, az előjátékra és a visszajelzéseire, hogy élvezze. Az együttlét után sokszor még órákig beszélgetünk, simogatjuk egymást.

Természetesen szeretnék pár éven belül családot is :)

Bocsi a szófosásért :D

2011. máj. 25. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!