Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lesz így családom normális életem? Szeretője vagyok egy embernek.
Háát babyke erre csak annyit tudok mondani, hogy mindennek a fonákját írtad le-ami a valóság, és ami megtörtént:DD
Most képzeld milyen kommenteket kapnál ha az igazat írtad volna le arról a személyről(akinek magad szerepébe próbáltad beállítani) akit ezerrel gyűlölsz, féltékeny vagy rá, mert 1000x különb nálad.
Nekem van egy ilyen lány ismerősöm, szintén 26 éves, szintén hülye sok mindenhez mint te, van párja aki mindent fizet neki az albérletet ésatöbbi, és a csajnak aki a szeretője az valóban a család egyik legjobb barátja is.
Erről tudnék mesélni , hogy nála milyen is a helyzet hogyan is alakulnak a dolgok de az nem hiszem h érdekel.
De csupán annyiban tér el az egész közted és közte h van egy kislánya.
"Szeretnék kilépni ebből a helyzetből, de nincs tudásom fogalmam sincs merre menjek merre induljak tovább, mert mindenkit elveszítenék ha kiderülne hogy amugy buta vagyok és csoró"
Pedig sürgősen kezdj valamit magaddal, mert esélyes, hogy a fickó, akitől jelenleg mindent megkapsz anyagilag, hamarosan lecserél téged egy fiatalabbra, aki szebb, vagy akár csak az újdonság varázsa miatt. Tudod pénzéhes cafkákból rengeteg van, nem fog téged 30-40 éves korodban is kitartani.
a kérdésedből egyébként nem egészen egyértelmű, hogy...
A szeretőd tart e el, és van párod mellette?? mert hivatalosan szeretője annak van akinek van mellette párja is.
14
Pontosan érted:DD Nem véletlenül nem írod le valósan, hanem mindent a fonákján.
kitétel hogy nem lehet senkim ,tehát nincs.
11 tévedsz ,nem gyűlölök senkit egyedül magamat mikor végképp kilátástalan. a helyzetet pedig utálom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!