Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Elrettentő erővel bír, ha?
... ha egy lány nem átlagosan öltözködik? Úgy értem elég feltűnően és kirívóan, de nem ízléstelenre vagy prostituált-szerűre kell gondolni. Hanem egyszerűen csak egyedi és ízléses stílusra.
Tehát a fiúk nem úgy állnak hozzá, hogy "jesszus, ha ilyenek visel, akkor biztos olyan önbizalma van, hogy... oda se megyek inkább!", vagy igen? 18/l
_Egyetértek az előttem szólózóval. Pedig én férfiként nagyon öltözködésman vagyok, egy igazi plázamániás, persze nem az a csícsás buzernya páwa sztáylnak képzelj el, de azért eléggé sokat költök a cuccokra, és komoly cuccokra.
Na de a lényeg, ettől függetlenül,hogy számomra magamon ez ennyire fontos, nőknél valahogy nem elvárás,hogy annyira atom egyedi legyen, és ilyen furcsa izéket aggason magára mint amit a kérdező lányka reklámoz itt. Nekem 90% ban az számít,hogy ki van alatta, maga az ember. Főleg külsőleg hogy egy csodaszép lány legyen. Persze azért ne legyen olyan slapmert tróger,hogy a szemetesből túrva öltözködik, nyilván.
Egyébként nekem sokkal jobban tetszenek a farmer plussz fekete feszülős dzsekis magasszárú csizmás lányok, mint az ilyen kontraszttalan cuccokba öltözködő nebáncsvirágsztáyl lánykák.
LEhet az a farmeros dzsekis lány olyan menő, minőségi és vagány cuccokba, hogy álleejtős simán. Nem baj,ha sokaknak van hasonló, de nem biztos hogy ugyanolyan, meg nyilván amiből sok van az azért van mert közösség által elfogadott és közkedvelt. PErsze itt most ne a csóri dolgokat nézzük, mint a filatáska effektus, mert az más kategoria azért.
CSak annyi ,hogy meg kell találni az egyensúlyt a menőség és a minőség tekintetében.
Inkább ti értsétek meg, hogy olyasmiről beszéltek amiről egy fél szót sem ejtettem.
A kérdés csupán annyi volt, hogy egy lány aki inkább nem a hagyományos módon (értsd a már említett szett, amit mellesleg nem nézek le, csak unalmasnak találok)öltözik mennyire lehet szimpatikus. Vagy a fiúk ragaszkodnak e a hülye "hagyományos" megjelenéshez. Ez pont olyan eset mint hogy a férfiak 90%-a ragaszkodik a hosszú hajhoz egy lányon. Azért tettem fel a kérdést, hogy képet kapjak arról, hogy vajon ez a ragaszkodás a ruházkodásra is igaz. A laikus és pórias megjegyzések a linkelt ruhákról és a felesleges kretén megjegyzések, hogy "nézzek magamba, biztos ronda vagyok (nem vagyok az) biztosan azért nem jönnek oda hozzám", nem érdekel. Semmi konkrétumról nem volt szó. De a legjobb, hogy a nulla szövegértési képességeteknek köszönhetően gyakorlatilag egy normális választ sem kaptam. De tanultam az esetből, inkább hagyjuk is.
Ne gondold, hogy mellre szívtam. Amúgy meg durván 3 értékelhető és a kérdésnek megfelelő választ kaptam, ami szerintem nem túlzottan jó arány. És nem, nem fáj, köszönöm. Nem azért tettem fel a kérdést, hogy az én "hatalmas egyéni öltözködésemet" ünnepeljétek. De már kiderült, hogy abszolút nem értünk egyet sem az egyedi fogalmával, sem a szép fogalmával, sem a budapesti lányok öltözködésével kapcsolatosan. Sajnálatos, de ez van.
És hogy én milyen stílusban írok olyanokról akikhez semmi közötök, azt szintén fel nem foghatom, miért fájó pont, de mindegy. Különben is nem lenéző, maximum tárgyilagos volt. De mint mondtam, jobb ha itt befejezzük. További értetlenkedést elkerülve, azért aki értékelhető választ adott, annak köszönöm.
Hűha, most már arcoskodó is vagyok. Csupa újdonsággal szolgáltok gyerekek! Nem az izgat, hogy mennyire és milyen formában kellenék a pasiknak, de azért kösz. Megjegyzés: azért vicces, hogy ha nem a megszokott összeállításról beszélünk, amiben minden második ember rohangál, akkor az már erőltetett. De persze inkább ne firtassuk a dolgot.
Azért a válasz kérdésre vonatkozó részét köszönöm.
Szerintetek milyen az átlagos női öltözködés?
Kérdező, te hogy öltözködsz?
Férfiak, nektek mi jön be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!