Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Elrettentő erővel bír, ha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Elrettentő erővel bír, ha?

Figyelt kérdés

... ha egy lány nem átlagosan öltözködik? Úgy értem elég feltűnően és kirívóan, de nem ízléstelenre vagy prostituált-szerűre kell gondolni. Hanem egyszerűen csak egyedi és ízléses stílusra.

Tehát a fiúk nem úgy állnak hozzá, hogy "jesszus, ha ilyenek visel, akkor biztos olyan önbizalma van, hogy... oda se megyek inkább!", vagy igen? 18/l

2012. dec. 20. 15:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Kérdező, hát ezek a linkeket látva, az ilyen nőktől akik így öltöznek, ááásítok egy jót. Nemhogy elrettent az izgalomfaktora, bár igen, elrettent,olyan nem letisztult , olyan tarkabarka unalom. Sosem szerettem az ilyen mintás vackokat. Olyan zavaró, úgy szétesik az összkép tőle. Egyszín sötét határozott testhezálló, enyhén khurvás ruhákra bukok, és az az ,ami izgalmassága miatt távolságtartásra is késztet egyben, de nem ezek.
2012. dec. 20. 16:42
 12/28 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik fiút se érdekli hogyan öltözöl.Kicsit gorombásra sikerült.
2012. dec. 20. 16:50
 13/28 A kérdező kommentje:
11-es, már ne is haragudj, de kifejezetten írtam, hogy semmi k*rvásra nem kell gondolni. És hogy neked a sötétkékben vagy a púderszínben mi az isten tarkabarka, azt fel nem foghatom. És én semmiféle "izgalomfaktor"-ról nem kérdeztem. Egyszerűen csak annyi érdekel, hogy az olyan lányokkal akik nem a szinte mindenhol látható "farmer-tornacipő-póló-pulcsi" kombót viselik, mennyire távolságtartóak vagy éppen kezdeményezők a fiúk.
2012. dec. 20. 16:52
 14/28 anonim ***** válasza:
Hidegen hagy,hogy milyen ruhában járnak a lányok.Ne legyen,retkes,büdös és ne úgy nézzen ki,mint egy bohóc.
2012. dec. 20. 17:30
 15/28 anonim ***** válasza:

2-es, 5-ös vagyok, 9-nek: Végre, legalább egyel kevesebb nyüszítő, fröcsögő nyomorék az oldalon.

Kérdezőnek: Ezen mi a nem átlagos? Minden magát "nem átlagosan öltözködőnek" tartó csaj ilyeneket hord. Mondjuk azért voltak itt közte olyan ruhák, amikben ha meglátnék valakit, nem azért nem mennék oda, mert az önbizalmától félek...

2012. dec. 20. 18:28
 16/28 anonim ***** válasza:
Bocsi kérdező, de ezek max. egy 1000 lelkes aprófaluban számítanak "nem átlagosnak". Kimész az utcára Budapesten vagy más nagyobb vidéki városban, így öltöznek a lányok,nők. Én azt hittem, valami egészen egyedi stílusod lehet.
2012. dec. 20. 18:39
 17/28 A kérdező kommentje:
Hát én komolyan nem tudom mi problémátok van ezekkel. Én is budapesti vagyok, ennek ellenére rohadt ritkán látok valami normálisabban felöltözött lányt. Általában azok is max. bézs színeket hordanak. A másik véglet meg a már említett farmer-pulcsi klónok. De mindegy.
2012. dec. 20. 18:48
 18/28 anonim ***** válasza:
Semmi baj ezekkel a cuccokkal, én nem azt mondtam! Nekem nagyon tetszenek, szép darabok, de NEM egyediek és nem is különlegesek. Ezért írtam, hogy nem világos, miért állítod be ezt feltűnőnek meg kirívónak, mert pont hogy marhára nem az. Jártál már pl. LOndonban? vagy más kozmopolita európai nagyvárosban? Na ott öltöznek a fiatalok úgy még sima casual cuccba is, ami kirívónak és egyedinek mondható... majd figyeld meg ott.
2012. dec. 20. 19:08
 19/28 anonim ***** válasza:
Nem a ruha teszi az embert.:)
2012. dec. 20. 19:20
 20/28 A kérdező kommentje:
18 legalább ebben egyetértünk. Mármint, hogy szépek. De akkor is ostobaságokat mondasz. Budapesten nem szoktak - nem mondom hogy soha, de rohadt ritkán - így öltözni. Már leírtam a lehetséges opciókat. Nem én nézek ki egyedül így, természetesen. Nem tartom magam hű, de különlegesnek. Egyszerűen csak nem minden második lány öltözik így. Én speciel nagyon ritkán látok peplum felsőt vagy csipke szoknyát. De te tudod...
2012. dec. 20. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!