Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Elrettentő erővel bír, ha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Elrettentő erővel bír, ha?

Figyelt kérdés

... ha egy lány nem átlagosan öltözködik? Úgy értem elég feltűnően és kirívóan, de nem ízléstelenre vagy prostituált-szerűre kell gondolni. Hanem egyszerűen csak egyedi és ízléses stílusra.

Tehát a fiúk nem úgy állnak hozzá, hogy "jesszus, ha ilyenek visel, akkor biztos olyan önbizalma van, hogy... oda se megyek inkább!", vagy igen? 18/l

2012. dec. 20. 15:53
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Ha nem mennek oda hozzád a fiúk, annak nem ez az oka.
2012. dec. 20. 15:55
 2/28 anonim ***** válasza:
Linkelnél képet a ruháidról? Nagyon kíváncsi vagyok...
2012. dec. 20. 15:56
 3/28 anonim ***** válasza:

Én odamennék, de te utasítanál el: 1. a korom miatt (29), 2. mert valószínűleg nem tetszenék, 3. mert egyszerűen minden nő elutasít, senkinek nem vagyok elég jó...

Bocs hogy ilyen negatív vagyok, de 29 évesen, egyetlen alig 3 hónapos futó kapcsolattal a hátam mögött nem igen számíthatok túl sok jóra (se fiatalnál se korombelinél, se idősebbnél) :(

2012. dec. 20. 15:57
 4/28 anonim ***** válasza:

Próbaképp dobtam egy privit is, hátha...

3-as voltam.

2012. dec. 20. 16:01
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
3-asnak: Figyelj, ehhez a kérdéshez hogy jön az, hogy téged hányan utasítanak el? Kérdező feltett egy kérdést a ruhatárával kapcsolatban. Erre Te idesajnáltatod magad... Ez nagyon kemény.
2012. dec. 20. 16:03
 6/28 anonim ***** válasza:
Én szeretem,ha valakinek van egyénisége a nők közül is.Ne aggódj,szeretik azok,akik különlegesre vágynak,mint én.
2012. dec. 20. 16:08
 7/28 anonim ***** válasza:
én amúgyse mennék oda xD De igen azért megjegyzem magamnak hogy "ez nehezebb hal"
2012. dec. 20. 16:16
 8/28 anonim ***** válasza:

szerintem nincs vele gond, ha annyira nem kirívó..

" elrettentője " nem tudom van-e, biztos ez függ a kisugárzástól is :D de max azoknál lehet ilyen elrettentésről beszélni, akinek nincs önbizalma, legalábbis szerintem lehet, hogy így 1 fokkal kevesebb lenne az esély, hogy oda megy az a valaki :P de tényleg ha ilyen kedves aranyos fulljó kisugárzásod van még annyira se lehet gond:)

18/f

2012. dec. 20. 16:16
 9/28 anonim ***** válasza:

"3-asnak: Figyelj, ehhez a kérdéshez hogy jön az, hogy téged hányan utasítanak el? Kérdező feltett egy kérdést a ruhatárával kapcsolatban. Erre Te idesajnáltatod magad... Ez nagyon kemény."

Igazad van, sehogy, el is húztam, itt csak egy nemkívánatos személy(?) vagyok...

2012. dec. 20. 16:19
 10/28 A kérdező kommentje:

Rendben, összedobtam néhány hétköznapi viseletet. Szóval ilyesmi összeállításokra kell gondolni;

[link]

[link]

[link]

és köszönöm az eddigi válaszokat. a privát üzeneteket küldőknek jelezném, hogy értékelem az ajánlataikat és érdeklődésüket de nem ezért tettem fel a kérdést.

2012. dec. 20. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!