Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik, most mit tegyek?
Tehát itt vagyok én ( 24f ), aki olaszt tanult otthon egy magában fél éve. Arra jutottam, hogy ez egyedül nem fog menni, azért elkezdtem egy magántanár után kutatni. Sikerült találnom egy fiatal fél olasz fél magyar lányt. Nincs nyelv oktatási tapasztalata, de nem zavart, mert így nem olyan drága és mégiscsak anyanyelvi szinten ismeri az olaszt.
Ment is minden a maga útján, azonban az utóbbi időkben kezd megtetszeni a lány. Jól érzem magam vele, és szerintem ő is velem, de én ezekért az órákért fizetek és ez egy kicsit megöli az egészet. Emiatt olyan hülye az egész helyzet. Mit gondoltok mit kéne tennem ?
"fiatal fél olasz fél magyar lányt"
Hát itt már tudnod kellett volna hogy nagy baj lesz ebből :D
Nézd ha jó tanár akkor nem éri meg próbálkozni vele,majd a vége fele amikor már nem lesz szükséged a nyelvoktatására,mert gondolj bele mi lenne ha most visszautasítana?Nem lenne ciki és fájó vele tanulni utánna?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!