Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne legyek olyan naív és jólelkű és hogy ne essek hamar szerelembe?

Figyelt kérdés
Férfi vagyok 27 éves.3 komoly több éves kapcsolatom volt az életembe eddig.Van egy olyan problémám hogy általában hamar szerelembe esek.Szerencsére a többségben hasonló lÁnyokat,nőket fogtam ki.A probléma az volt ezzel hogy a való életben egy idő után nem tudtunk együtt működni.Túl jó lelkű és rendes vagyok és feltétlen szabadságot biztosítottam minden partneremnek.Ami nem is baj mert sok nő ennek örül,de mindig csak egy ugró deszka voltam nekik többnyire.Ahogy elmúlt náluk a szerelem nem látták bennem a potenciális partnert.Nem tudom mit csinálhatok rosszul.Nem vagyk rosszképű mert ha az lennék akkor szóba sem állnának velem és a szövegemmel sincs baj.Egy gyerekkori lány ismerősöm azt mondta hogy túl rendes vagyok és túlságosan a tenyeremen hordozom a partnereimet és hogy túl sok jóból is megárt szindroma lép fel a partnereimnél.Hogyan változtathatnék azon hogy ne legyek annyira oda a partnereimért és hogy ne akarjam őket minden áron óvni mint egy apuci?
2012. dec. 19. 13:28
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

ma 14:02

Elég szánalmas kis írás ez..:D De nem rossz teoria amúgy..csak most jelenleg nem keresek párt mivel időm sincs rá,viszont arra volt időm hogy végig futassam magam elött hogy milyen is voltam a kapcsolataimba.Csak azon amilyen vagy alapjáraton,elég nehéz változtatni hogy ne legyen mű és színjáték..

Igen amúgy ne magadból indúljál ki:DD

2012. dec. 19. 14:10
 12/12 A kérdező kommentje:

ma 14:02

Azt gondolod hogy ez sok nőnek imponál hogy jaj ilyen meg olyan rendes vagyok és hogy majd ezért írnak prívátot.A kérdést pont azért tettem fel,mert egy idő után nem jön ez be a nőknek hiába is próbálsz bele látni a kérdésembe dolgokat..pontosan azért tettem fel a kérdést mert egy idő után ez nem éppen a legjobb viselkedés és nem éppen célra vezető..persze biztos vannak olyan nők akik erre vágynak hosszú távon de az elég ritka szerintem.

2012. dec. 19. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!