Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elitelnetek egy olyan not aki...

Elitelnetek egy olyan not aki idokozben rajon (vagy talan mindig is tudta) hogy nem az igazihoz ment felesegul es igy az o reszerol "kepbe kerul" egy harmadik? Magyarul bun e szerelembe esni es bun e boldognak lenni?

Figyelt kérdés
van egy ferfi aki mar regen megtetszett nekem es lattam rajta hogy en is neki. mar kb fel eve ismerjuk egymast latasbol "szia-szia" volt a viszony koztunk. lattam rajta mindig hogy meg akar szolitani de szerintem nem merte. ma viszont megtort a jeg. leszolitott es nagyon jol eldumalgattunk. azota nem tudom mi ez az erzes de madarat lehetne velem fogatni, a gyomrom gorcsben van es a szivem majdnem kiugrik. a gond az hogy nekem ferjem van neki pedig menyasszonya. nem fogom megcsalni a ferjem bar errol itt szo nincs de nagyon elhanyagol a ferjem minden teren. szerintetek mit tegyek?
2012. febr. 23. 15:44
 1/8 anonim ***** válasza:
29%
Nem ítélem el, megesik az ilyesmi. Akkor fogom elítélni, ha nem válik el a férjétől.
2012. febr. 23. 15:48
 2/8 A kérdező kommentje:
en is igy latom. koszi.
2012. febr. 23. 15:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez annak jele, hogy beszélgess a férjeddel arról, hogy gondjaitok vannak amiket meg kell oldani. Ha ezt nem teszed meg, meg sem próbálod, az elítélendő. Ha menthető a dolog, menteni kell, mert ez bármelyik férfi/nő mellett előfordulhat, és ha mindig csak máshoz menekülsz, amikor az aktuálissal gond van, akkor sosem leszel boldog.

Ha nem lehet menteni, akkor kell válni.

2012. febr. 23. 15:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Egyáltalán nem elítélendő szerintem, ahogy az első válaszoló is írta, megesik az ilyesmi.

Bár Nekem még nem a férjem-4éve a párom-, Velem is megesett az, hogy megtetszett valaki nagyon. Utólag tudom, hogy azért mert mély ponton volt a kapcsolatunk, és vágytam a kedves szóra, törődésre és, hogy valaki harcoljon értem, udvaroljon vagy miacsoda:).

Lehet, hogy Nálad is kedves kérdező valami ilyesmi a helyzet. Mindenesetre megfontolandó, hogy a férjedet szereted e annyira, hogy próbáljátok rendbe hozni a kapcsolatotokat.

Egy életed van, mindenképpen a számodra a legjobb megoldást kell választani, boldog legyél ez a cél :)

2012. febr. 23. 15:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Amikor képbe kerül egy harmadik, az ember hajlamos ráfogni, hogy otthon nincs minden rendben. Pedig azt az időt, amit az idegenre fordítasz, nyugodtan megtehetnéd a férjeddel is. Hidd el, tapasztalatból írom. Volt idő, amikor én is azt hittem, hogy lapos a kapcsolatom és kicsit máshol kerestem az izgalmakat. Nem csaltam meg a férjem, csak kicsit bekavartam. Aztán amikor a férjem elkezdett féltékenykedni, rájöttem, hogy mennyire szeret. Elkezdtünk egymással többet foglalkozni, az az időszak volt számomra a legszebb, amikor újra udvarolt és kifejezte mennyire szeret. Jó kis tanuló lecke volt. Azóta minden rendben nálunk és azt mondom, minden új seprű jól söpör, de nem éri meg lecserélni, mert az is elkopik. Inkább mérlegeld, mivel adna többet az új és mi lehet a gond a házasságodban.
2012. febr. 23. 16:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Attól függ. Láttam olyat akik összese egy év ismerettség után már házasodtak. Ott azért nem lehet meglepődni ha nem mennek olajozottan a dolgok.

Szóval elkapkodott házasságnál igen, elítélem.

2012. febr. 24. 11:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Én, meg láttam 6 év együttélés után esküvő , fél év mulva válás.Nem az időn múlik, Azon, hogy érzel. Ha úgy érzed a másik feled vagy ő is így érez akkor nincs időkorlát.
2012. febr. 24. 16:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha gond van a házassággal, első lépésként meg kell próbálni helyrehozni, mielőtt késő lesz! Ha pedig már késő, és/vagy nem lehet helyrehozni, akkor lépni kell - kilépni.

Én ezt tettem, ebben a sorrendben. És ha nem próbáltam volna meg helyrehozni, nem tudnám biztosan, hogy jó a döntés, életem végéig kétségek gyötörnének. Így azonban tudom, hogy jól döntöttem.

2012. febr. 24. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!