Elitelnetek egy olyan not aki idokozben rajon (vagy talan mindig is tudta) hogy nem az igazihoz ment felesegul es igy az o reszerol "kepbe kerul" egy harmadik? Magyarul bun e szerelembe esni es bun e boldognak lenni?
Szerintem ez annak jele, hogy beszélgess a férjeddel arról, hogy gondjaitok vannak amiket meg kell oldani. Ha ezt nem teszed meg, meg sem próbálod, az elítélendő. Ha menthető a dolog, menteni kell, mert ez bármelyik férfi/nő mellett előfordulhat, és ha mindig csak máshoz menekülsz, amikor az aktuálissal gond van, akkor sosem leszel boldog.
Ha nem lehet menteni, akkor kell válni.
Szia!
Egyáltalán nem elítélendő szerintem, ahogy az első válaszoló is írta, megesik az ilyesmi.
Bár Nekem még nem a férjem-4éve a párom-, Velem is megesett az, hogy megtetszett valaki nagyon. Utólag tudom, hogy azért mert mély ponton volt a kapcsolatunk, és vágytam a kedves szóra, törődésre és, hogy valaki harcoljon értem, udvaroljon vagy miacsoda:).
Lehet, hogy Nálad is kedves kérdező valami ilyesmi a helyzet. Mindenesetre megfontolandó, hogy a férjedet szereted e annyira, hogy próbáljátok rendbe hozni a kapcsolatotokat.
Egy életed van, mindenképpen a számodra a legjobb megoldást kell választani, boldog legyél ez a cél :)
Attól függ. Láttam olyat akik összese egy év ismerettség után már házasodtak. Ott azért nem lehet meglepődni ha nem mennek olajozottan a dolgok.
Szóval elkapkodott házasságnál igen, elítélem.
Ha gond van a házassággal, első lépésként meg kell próbálni helyrehozni, mielőtt késő lesz! Ha pedig már késő, és/vagy nem lehet helyrehozni, akkor lépni kell - kilépni.
Én ezt tettem, ebben a sorrendben. És ha nem próbáltam volna meg helyrehozni, nem tudnám biztosan, hogy jó a döntés, életem végéig kétségek gyötörnének. Így azonban tudom, hogy jól döntöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!