Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen helyzetben mit csináljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzetben mit csináljak a társkeresővel?

Figyelt kérdés

Mielőtt összekerültünk, a párom regisztrált egy társkeresőre. Egy idő után szóvá tettem, hogy ez azért kicsit zavar. Nem túlzottan aktív, csak ha jön email, hogy valaki lávolta, akkor azt megnézi, és ha szép lány, akkor ő is lávolja, és kb. ennyi. Vagy hát legalábbis ennyit látok.

Azt mondta, azért lépeget be, mert egyrészt kíváncsi, másrészt vett vip tagságot, ami még nem járt le. Értem én, hogy ilyenkor az emberben benne van, hogy "ha már úgyis kifizette", de azért zavar.

Most eszembe jutott a dolog, regisztráltam én is és megkerestem, azt írja hogy december 9-én lépett be utoljára. Igazából nem tudom eldönteni, hogy ez most megnyugtató vagy inkább nem. Július óta járunk, ez a tagsági nem tudom, meddig tart, de ahogy néztem, max. fél év, szóval bármikor lejárhat.

Igazából az is felmerült bennem, hogy esetleg elkezdek vele flörtölni, kvázi "kipróbálni" a hűségét, de aztán ezt az ötletet elvetettem, mert mégiscsak 9 napja lépett be, szóval szó sincs arról, hogy mindig ezt nézegetné... de nem tudom. Problémát csinálnátok ebből?

2012. dec. 18. 18:22
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem csak kíváncsiságból regisztrált :) szerintem nem kell aggódnod :) kicsit túl reagálod a helyzetet : nyugodj meg :)
2012. dec. 18. 18:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem kéne aggódni a dolog miatt,ha nem akar megtartani akkor már nem lennél.
2012. dec. 18. 18:27
 3/7 anonim ***** válasza:
én nem csinálnék.
2012. dec. 18. 18:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Én ebből csak annyit szűrtem le,hogy te többet vagy azon a társkeresőn mint ő.:)
2012. dec. 18. 18:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Sztem elég csicska dolog társkeresőn fent lenni, ha valakinek van párja
2012. dec. 18. 18:39
 6/7 Fke ***** válasza:
5.-el értek egyet. Paraszt egy pasid van.
2012. dec. 18. 19:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát szerintem hülye dolog társkeresőn fent lenni,ha van párja az embernek.Jó oké fent lehet,de azért vissza lávolni már minek?!
2012. dec. 18. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!