Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki volt már ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Egy ideje össze jöttem 1 lánnyal akinek van már egy 5 éves kisfia "akivel nagyon jóban vagyok " ami szerintem még egyátalán nem is probléma! A nagyobbik balj az hogy a férjét ismerem nagyon régóta "NEM BARÁT HAVER VAGY ILYESMI" tudom hogy velem sokkal boldogabb élete lehetne a lányak és ezt szerintem ő is tudja csak nehezen lép a pici miatt. Szerintetek hagyam az egyésze ennyiben a pici érdekében vagy vagy halgassak az érzéseimre? Ja és az nem mellékes hogy már mi kb 10 éve mjadnem összejöttünk csak a srác akivel most él és akitől gyereke van lebeszélte a csajt egyéb indokokkal arrol hogy összejöjjön velem.2012. dec. 17. 00:35
1/6 anonim válasza:
csúnya dolog ez.
farkald meg ahogy akarod,de ne b@ssz már szét egy családot.
a nunija miért nem elég neked?
2/6 anonim válasza:
Szerintem ha nem szereti azt a másik palit és ennek ellenére mégis együtt élnek, az se jó a picinek. Kapcsolatot szétrobbantani nem szép dolog, még így se, hogy melletted boldogabb lehetne. Mire alapozod ezt? Sztem hagyd (csakis a pici érdekében).
3/6 A kérdező kommentje:
Nem is fórdulna meg ilyen a fejemben csak az a nagy helyzet hogy szeretem a lányt és nem pont a nunia miatt!
2012. dec. 17. 00:44
4/6 A kérdező kommentje:
A boldogság kérdésben 100 % ig bisztos vagyok mert melette boldogtalan és ezt meg is mondta hogy csak is a pici miatt van vele.... köszönöm a válaszokat
2012. dec. 17. 00:51
5/6 anonim válasza:
2. vagyok
Nekem elváltak a szüleim, bár akkor még csak 1,5 éves voltam és nem fogtam fel semmit az egészből. Nagyon rossz volt apa, ÉDESapa nélkül felnőni, ezért mondom, hogy szerintem hagyd, ne legyél a g*ci, aki szétrobbantott egy családot.
6/6 anonim válasza:
csak a pici miatt nem érdemes vele maradnia, hisz az a picinek se lesz jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!