Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a baja velem?

Figyelt kérdés

- van egy lány akit egy céges rendezvény alkalmával ismertem meg, amire egyik tanárom hívott el.

- a lány mint kiderült ugyan erre az egyetemre jár, ugyan erre a szakra csak egy evvel kisebb (műszaki-sok vagyunk).

- akárhányszor keresztezik útjaink egymást valahol a városban ő minid előre mosolyog és köszön.

- mivel rohanó világban élünk még nem volt időm rá, hogy beszélgetést kezdeményezek, miden fentebb említett alkalommal siettem valahova.

- na a végén úgy döntöttem, hogy rámegyek facebook-on és bejelölöm, de sajnos nem fogadta és még 7 napos tiltást is kaptam :( mert ismeretlen személyt jelöltem be.

- fura, hogy nem fértem el a 1011 ismerőse között amihez az én kitörlésemmel egy-időben még 12 őt adott amelyből 9 el nincsen közös ismerőse és a mi közös ismerőseink száma 15 (akiket személyesen is ismerek) - (emellett nekem alig 230 ismerősöm van akiknek úgy 70% személyesen ismerek, 20% közös ismerős másokkal , 10% bejelöltek csak úgy vagy valahol a netten ismertem meg )

- a facebook-os részt csak azért hangsúlyoztam, hogy szerintem 100% nem az a baja, hogy nme ismer :(.

Pedig én csak a cset miatt akartam hozzá adni, hogy el tudjam érni és meghívni valahova mert élőben még nem volt rá alkalmam miután úgy döntöttem , hogy beszélni szeretnék vele.

24f , ő pedig 22l

2012. dec. 18. 16:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Használd az elemzőtehetségedet akkor jóra. Mérnökként én azt élvezem, hogy én elemzek a többiek meg, ha lehet, nem pofáznak bele abba amit jól mondok nekik :P.

A mérnöktársaim 75%a az agyamra megy a hülyeségével.

A végrehajtásban viszont hígtrágya vagyok :P a párom abban penge. Nem pofázik, elviseli hogy én igen ha meg valamit csinálni, kell akkor az meg van csinálva.

Na de azért hajrá!

2012. dec. 19. 12:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha elemzős akkor lehet igen összetett oka van amiért nem jelölt vissza. Túl sok agyalás nem mindig jó egy kapcsolatban. Valamelyikőtöknek el kell vállalni a cselekvős szerepet is... sajnos jobb ha ezt nem bízod a másikra ha lehet. A legrosszabb ami történhet hogy mindketten bevállaljátok és hirtelen megindul a kapcsolat. De ha mindketten ravasz kis játékba kezdtek az általában az egyhelyben toporgás magasiskolája lesz csak
2012. dec. 19. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!