Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a baja velem?

Figyelt kérdés

- van egy lány akit egy céges rendezvény alkalmával ismertem meg, amire egyik tanárom hívott el.

- a lány mint kiderült ugyan erre az egyetemre jár, ugyan erre a szakra csak egy evvel kisebb (műszaki-sok vagyunk).

- akárhányszor keresztezik útjaink egymást valahol a városban ő minid előre mosolyog és köszön.

- mivel rohanó világban élünk még nem volt időm rá, hogy beszélgetést kezdeményezek, miden fentebb említett alkalommal siettem valahova.

- na a végén úgy döntöttem, hogy rámegyek facebook-on és bejelölöm, de sajnos nem fogadta és még 7 napos tiltást is kaptam :( mert ismeretlen személyt jelöltem be.

- fura, hogy nem fértem el a 1011 ismerőse között amihez az én kitörlésemmel egy-időben még 12 őt adott amelyből 9 el nincsen közös ismerőse és a mi közös ismerőseink száma 15 (akiket személyesen is ismerek) - (emellett nekem alig 230 ismerősöm van akiknek úgy 70% személyesen ismerek, 20% közös ismerős másokkal , 10% bejelöltek csak úgy vagy valahol a netten ismertem meg )

- a facebook-os részt csak azért hangsúlyoztam, hogy szerintem 100% nem az a baja, hogy nme ismer :(.

Pedig én csak a cset miatt akartam hozzá adni, hogy el tudjam érni és meghívni valahova mert élőben még nem volt rá alkalmam miután úgy döntöttem , hogy beszélni szeretnék vele.

24f , ő pedig 22l

2012. dec. 18. 16:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ahelyett, hogy facebook statisztikát számolgatsz, mondok neked egy egyszerű modnatot:

"Szia! Nincs kedved meginni velem valamit?" Max. azt mondja, hogy nem.. ésss?:))

2012. dec. 18. 16:51
 2/12 anonim ***** válasza:

Ilyenkor ne ismerősnek jelöld hanem írj neki üzenetet amiben először is leírod hogy ki vagy és hogy meg szeretnéd ismerni! Azt mondod mindig siettek mikor találkoztok. Épen csak köszönsz neki, sajnos bár tudom szomorú de lehet, hogy lövés nincs róla hogy te ki vagy.

Üzenetet írhatsz neki bármikor szabadon. Ha nem válaszol könnyen lehet ez a facebookja amire írsz csak valami spamfal (mert mondjuk szenvedélyes Zynga játékos) és nem igazán követi figyelemmel max a legújabb kiskutyafotó és játékfelkérés kerül rá ki.

Ekkor marad a személyesen is megkérdezem még mindig mint opció.

2012. dec. 18. 17:48
 3/12 A kérdező kommentje:
az a helyzet hogy eleg ritkán latom úgy havonta 1x -2x
2012. dec. 18. 20:50
 4/12 anonim ***** válasza:
akkor valószínűleg nem tudja ki vagy illetve abban az 1-2 alkalomban sem hagysz benne túl mély nyomokat
2012. dec. 18. 20:55
 5/12 A kérdező kommentje:
na hagyjuk már ... mi a helyzet a másik 1023 személye az mind mély nyomot hagyott benne ?
2012. dec. 18. 21:39
 6/12 anonim ***** válasza:

Már ne haragudj de ebből a válaszból az jön le hogy kicsinyesen féltékeny vagy egy olyan emberek miatt akikről semmit sem tudsz olyan emberre akit még csak nem is ismersz.

Milyen jogon ítéled meg mégis? Mit tudsz te róla?

2012. dec. 18. 21:41
 7/12 anonim ***** válasza:

mint mondtam írj neki egy üzenetet hogy ki vagy aztán majd meglátod, lehet hogy van barátja és intuitív módon rájött hogy tetszik neked, viszont ez részéről egy kellemes ismertségnél nem több.

Az is lehet hogy te is tetszel neki és ezért. Sőt az is megeshet hogy egyik sem.

Írj neki hogy szeretnéd megismerni és ne azon fortyogj hogy hányezer embert ismer csak téged nem :)

2012. dec. 18. 21:46
 8/12 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy azért utasított vissza, hogy élőben menjek oda hozza ?
2012. dec. 18. 21:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Lehet hogy ne filózz annyit, hanem keresd fel élőben. De ha minden apró problémából ekkora ügyet csinálsz, az egy lánynak sem jön be. Lehet egy ilyen elemző-fejtörős buzgómócsing nem kell annak a nőnek.
2012. dec. 19. 09:34
 10/12 A kérdező kommentje:

- az a helyzet, hogy szerintem o is elemző beállítottságú kell, hogy legyen mivel mindketten mérnökök vagyunk és a munkánkhoz szükségünk van erre :P

- szívesen felkeresnem ha tudnám pontosan hol találom meg, csak az tudom hányad éves, milyen szakon és csoportban van, a bentlakás számát(csak az épületet) én egy másikban lakom de ugyan abban az udvarban ennek ellenére nem latom olyan sűrűn, és emellett még tudom hol dolgozik. :P

2012. dec. 19. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!