Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám újra úgymond magaménak tudni a barátnőmet?!
Figyelt kérdés
Sok minden történt az utóbbi időben, megváltoztam nem törődtem vele eleget rosszul bántam vele. De rájöttem mik a hibáim és szeretnék változtatni rajta, jóvá szeretnék mindent tenni. A lényeg az hogy közölte velem hogy szakítsunk ennyi volt, de viszont aznap este meg azt mondta hogy ilyen nyitott kapcsolatba szeretne maradni, nem szeretne kötöttségeket és nem szeretne függni senkitől élni szeretne kicsit... Állítása szerint szeret engem de nem hiszem hogy úgy szeretne mint a szerelmét v párját hanem mint embert :/ hogyan tudnám visszanyerni a bizalmát , a szeretetét és magát a lányt ??? 20/F2012. dec. 18. 12:31
1/8 anonim válasza:
hát,siess,az én exem is így b@szta el :)
2/8 anonim válasza:
csatlakozom az elsőhöz.
tényleg most startolj rá, mert sok pasi ezt szépen elcseszi, majd jóvá sem próbálja tenni
lehet, hogy még nem késő
törődj vele, éreztesd vele, hogy fontos neked, beszélgess vele
3/8 A kérdező kommentje:
próbálok magamban egy stratégiát kialakítani hogy ez a nyitott kapcsolat megszűnjön, azt mondta ő élni szeretne kicsit, elég volt a kötöttségből sok volt neki.... sokmindent rosszul csináltam és vissza szeretném kapni a bizalmát és hogy úgy szeressen mint anno ahogy belémszeretett... most azt mondja hogy szeretni szeret de mint embert, én szeretném bebizonyítani hogy tudok olyan lenni mint akibe beleszeretett és jóvá szeretnék mindent tenni
2012. dec. 18. 13:25
4/8 A kérdező kommentje:
próbálom folyamatosan éreztetni vele, de mivel kellene kedveskednem neki?? apró dolgokra gondolok ami sokat jelenthez egy nőnek... tanácstalan vagyok :/
2012. dec. 18. 13:31
5/8 anonim válasza:
Szerintem hagyd egy kicsit tombolni,hagyd hogy mással is kipróbáljon ezt-azt(legalább tudsz róla,és nem megcsal)Hagyd hogy nő lehessen,aki ha belép valahova azonnal min. 10 tekintet rászegeződik,mehessen ide-oda bárkivel,ne csüngj rajta,ne hívogasd naponta...kb ezt jelenti a nyitott kapcsolat.Szerintem te is tedd ugyanazt...mutasd meg neki hogy van életed rajta kívül is(haverok,kocsma,sport,csajok stb)De ha találkoztok,legyél vele nagyon kedves,férfias...hagy érezze magát veled hercegnőnek.Ha szerelmes volt beléd,hiányozni fogsz neki,ha már nem beszéltek mindennap,csak néha jöttök össze erre-arra:)
6/8 A kérdező kommentje:
nagyon szeretett, most azt mondja úgy szeret mint barátot, embert.... nagyon remélem hogy sikerül visszaszereznem :) akármit megadnák érte....
2012. dec. 18. 15:39
7/8 anonim válasza:
előző voltam:Nem akarok ünneprontó lenni,de lehet hogy pont ez a baj:mindent megtennél érte...lehet úgy érzi hogy ellaposodott a kapcsolatotok,érted nem kell küzdenie,hiszen úgyis szereted és mindent megtennél érte..lehet ezért vágyik szabadságra..küzdeni vkiért..:)
8/8 A kérdező kommentje:
azt mondta sok volt neki a kapcsolat nem akar függni szeretne élni.... de viszont bízok abban ha tényleg van remény akkor sikerül feltámasztani a dolgot csak nem tudom mit tegyek tanácstalan vagyok :/
2012. dec. 19. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!