Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá a barátnőmet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátnőmet, hogy ne öltözzön olyan kihívóan?

Figyelt kérdés
A barátnőm szerintem elég kihívóan öltözködik, emiatt sok férfi megfordul utána az utcán, sok pasinak tetszik köztük néhány haveromnak is ami nagyon zavar. Ha jó idő van, szinte csak szoknya, rövidnadrág vagy ilyen egyberuha van rajta, ha hűvösebb az idő akkor meg nagyon szűk nadrágokban van egész nap, ami nagyon kiemeli a fenekét és a lábait. Pénteken például úgy nézett ki egy vizsgán, hogy egy ünnepiesebb ruha volt rajta, fekete harisnya és magassarkú. Láttam, hogy ott a főiskola környékén minden fiú nézte. Hogyan mondjam meg neki, hogy ez zavar?
2012. dec. 16. 22:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Csadorba szeretnéd, hogy járjon?
2012. dec. 16. 22:54
 2/12 anonim ***** válasza:
avar h a csajod jó nő? :DD nem gondoltál bele h ha nem ugy öltözködne talán akk is megbámulnák? akk meg nem ér semmit ha elmondod neki :) am ha elis mondod akk vagy cukinak fogja tartani h ennyire zavar téged a többi fiu :) vagy pedig be rág rád h beleszólsz a dolgaiba :S
2012. dec. 16. 22:55
 3/12 anonim ***** válasza:
zavar*
2012. dec. 16. 22:55
 4/12 anonim ***** válasza:

Jó csaj a barátnőd, akkor is megnéznék, ha zsákban lenne.

Ha jó idő van, akkkor miért baj, hogy rövidet vesz fel? Nem akar megsülni. Vagy miért baj, hogy szűk nadrágban van? Jól áll neki, azért veszi fel, mert kiemeli a szép lábait és fenekét. Amennyiben maga a ruha ízléses és nem párducmintás, avgy nem platform magassarkút vesz fel, addig ezzel semmi baj.

Egyébként a pasik ilyenek. Megnézik a jó csajokat.

2012. dec. 16. 22:56
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem, csak nem szeretném ha közszemlére tenné amilyen van. Pl.: nagyon formás a lába, mert sportol és nem szeretném ha más pasik csorgatnák rá a nyálukat.
2012. dec. 16. 22:56
 6/12 anonim ***** válasza:
ha esetleg meg csonkítod a bnődet úgy talán nm fogják nyálukat csorgatni a fiuk , garantálom :D
2012. dec. 16. 22:59
 7/12 anonim ***** válasza:
"Ne öltözzé' ilyen kihívóan tee, mer' leverem a veséDET!!"
2012. dec. 16. 23:00
 8/12 anonim ***** válasza:
Megmondhatod neki, hogy téged ez zavar, de nem hinném, hogy ezzel meg tudnád változtatni. Ha neki ilyen a stílusa, ilyen ruhákat szeret, ezt érzi magához illőnek, akkor rosszul fogja magát érezni, ha más stílusban kezd öltözködni a kedvedért.
2012. dec. 16. 23:00
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Repülne is az, aki csadorba akar öltöztetni. Azért sportolok, mert szeretem, és azért mert formás leszek tőle. Úgy öltözök fel, ahogy akarok. Ha olyan szoknyát vesz fel, ami övnek is kicsi, akkor oké. Ha köldökig ki van vágva a felső, akkor oké, de basszus. Szűk nadrág??? Nem tesz ő közszemlére semmit.
2012. dec. 16. 23:01
 10/12 anonim ***** válasza:
És ha megnézik akkor mi van, én barátnőmet is szinte minden második férfi ember megnézi, mégsem sírok miatta. Én barátnőm is szinte így öltözködik, de nem panaszkodom miatta, én az öltözködésébe egyedül akkor szólok bele ha ilyen hideg időben kint van a dereka, mert nem akarom hogy betegen szenvedjen, meg persze ne öltözzön úgy mint egy utcasarki ami szerencsére rá nem jellemző mert tudja hol a határ. De egyébként nem panaszkodom, örülök hogy jó nő, szépen öltözködik meg csinos is. És nem féltékenykedek mert tudom hogy engem szeret és hogy nem csalna meg, ha esetleg valaki elcsábítaná, az sem zavar ha buliba ismerkednek vele, én is szoktam besz6élgetni lányokkal még sincs balhé belőle, ameddig nem lépi át a határt nincs probléma.
2012. dec. 16. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!