Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi baja lehet a barátnőmnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja lehet a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

Már nem tudom mi tévő legyek, de érzem hogy már csak egy púp vagyok a hátán. Nem foglalkoztatja az ha átmegyek hozzá mindig vagy leül a gép elé és netezik aztán 10 percenként benyőg valamit, vagy csendben ül és tv-zik. Amikor együtt nézünk filmet és összebújunk akkor egyre többször csinálja azt hogy feláll valamiért, meg ő nem akar most összebújni meg amikor megcsókolnám akkor rövidre fogja, szájrapuszit még hajlandó adni de azon is úgy mint ha túl akarna esni rajta hamar.

Sajnos elég sokat dolgozom és elég keményen de volt hogy munka után haza sem mentem hanem úgy ahogy voltam elmentem hozzá gyors letusoltam magamra kaptam valami ruhát és mentünk buliba hulla fáradtan. Most ez a 2 hetem olyan hogy 3 napot dolgozok egymás után mert 12 órás műszakban vagyok és ledolgoztatnak velünk pár napot hogy január első hetében is otthon maradhassunk akkor rengeteg időnk lenne egymásra a barátnőmmel, meg is beszéltük hogy elmegyünk néhány napra a két ünnep közt valamerre valami wellness helyre mert van ismerettségem egy jó helyen ahová elvinném a barátnőmet. 2 napja találkoztunk utoljára, és mondta hogy lefújva a dolog mert a barátnőjéhez kell menni segíteni költözködésbe, én meg érzem hogy van valaki más az ő életébe mert egyre jobban hanyagol és a nővére szerint állítólag hajnalig képes facebookon csetelni egy sráccal meg sokat találkoznak mostanában főleg amikor tudja hogy dolgozom és nem vagyok a városba. Már idegesít hogy most mivan köztünk mert én nagyon szeretem őt de nem akarom elveszíteni és ötletem sincs hogy mit csináljak hogy jobban figyeljen rám, és minden a régi legyen.

22/F

2012. dec. 17. 22:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
ez eléggé elhidegülés gyanus eset...
2012. dec. 17. 22:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon odaadó imádni való srác vagy. De a lány látszik hogy nem kiszeretett belőled, de picit rád unt, és más vki, aki ott van neki, jobban érdekli. Ami nem a te hibád, szerintem, te mindent megteszel

Annyit tudok mondani, beszélgess vele..ha pedig csak idegeskedve abba akarja hagyni a beszélgetést, tudod h gáz van:S

2012. dec. 17. 22:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is beszéld meg vele valahogy a dolgot. Ha nem lehet vele értelmesen beszélni és továbbra is ilyen lesz, akkor hagyd a fenébe. Legalább egy darabig ne foglalkozz vele, ne keresd. Ha szeret, akkor ő fog keresni téged, ha meg nem...nincs értelme vele foglalkozni.
2012. dec. 17. 22:23
 4/6 Patrik24 ***** válasza:
100%
A barátnőd ebbe nem ad bele semmit szinte a leírásod alapján. Lehet, hogy van egy másik srác, de végülis a lényegen nem változtat. Én kerek perec megkérdezném tőle, hogy így szerinte mi értelme ennek a kapcsolatnak ezzel a hozzáállással?
2012. dec. 17. 22:24
 5/6 omba ***** válasza:
"én meg érzem hogy van valaki más az ő életébe " - ez eléggé sanszos..
2012. dec. 17. 23:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát én voltam így, mint a barátnőd.

Most nagyon észnél kell lenned, ha még szeretnéd menteni a helyzetet.

Én is ugyanígy viselkedtem, mint ő, és volt nekem is egy srác, akivel sokat chateltem facebook-on meg találkoztunk is sokat (nem titokban).

Itt már nagyon haldoklott a kapcsolatom... bár én elmondtam a barátomnak, hogy mi a bajom vele, miben változtassunk, mert így nem fog menni, de sajnos nem tett semmit, csak miután kimondtam, hogy szakítunk, akkor kezdett el össze-vissza ígérgetni mindent, hogy majd így meg úgy megváltozik, de akkor már nem érdekelt, bármennyire is fájt, hogy vége...

Kérdezd meg tőle nagyon kedves és megértő stílusban, hogy hogyan látja a kapcsolatotokat, el tudja-e képzelni veled az életét, miben változtatna, mi nem tetszik neki jelenleg... ha ezekre válaszol és elmondja mi a baj, akkor tegyél meg mindent, hogy változzanak a dolgok, de ha erre nem mond semmit és továbbra is így viselkedik veled, akkor ennek a kapcsolatnak annyi... :(

Sok sikert, mert nagyon rendes srácnak tűnsz! Ha esetleg mégis vége lesz, ne csüggedj, ilyen férfi biztos, hogy talál majd magának olyan lányt, aki igazán tudja értékelni!

21L

2012. dec. 18. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!