Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban élőknél hogy fordulhat elő az hogy hirtelen beleszeretnek valaki másba? :S
én még csak 19 éves vagyok és nálam is hasonló a helyzet de kicsit más..én épp a suliban szerettem bele egy fiúva aki nem vizsonozta a szerelmemet de persze lefeküdni le akart velem elmentem a suliból és megismertem a mostani páromat,másfél éve vagyunk eggyütt már eggyütt lakunk és sok mindene keresztül mentünk,nagyon szeretjük egymást a mi kapcsolatunk is kiegyensulyozott DE visszamentem a suliba és ismét ott van az a fiú és nálam is talán? plátoi szerelem alakult ki meg egy bizonyos testi vonzódás..kivánom,eggyütt akarok vele lenni (persze soha nem csaltam meg eddig senkit és hűséges vagyok)
én azt veszem észre hogy tetszel neki csak fél,tartozkodik az miatt hogy párkapcsolatban élsz..
Nem irigyellek,szerintem óvatosan próbáld kipuhatolni a kollégád szándékait.Ha nem megy akkor direktbe kérdezz rá.
Hosszútávon ez nem fog menni.Valószínű a lelkiismereted miatt nyomasztanak az érzelmeid,mert ha jól értem vonzódsz hozzá.A jelenlegi párommal hasonló képen alakult ki a kapcsolatom(kolléga)annyi különbséggel mi egyedül állok voltunk.DE pont így kerülgettük egymást majd egy évig .(mosolyok,csipkelődések,átlagosnál kedvesebb szavak gesztusok,reggel várod hogy beérj)
Aztán egy céges bulin összejöttünk,ennek 12 éve.
Ne menj más munka helyre ,próbáld meg tisztázni aztán kezelni a helyzetet.Gondolj arra ez később másik munkahelyen is előfordulhat.Akkor onnan is elmész?Nem jó ötlet.Egyébként majd kialakul valami,mérlegeld és modellezd magadban mit hogy fogsz mondani és tenni ha a kollégádat választod a mostani párod helyett.
Az első vagyok. Köszönöm, hogy megválaszolta felvetésemet a kérdező. Kissé nyers modoromban pont erre voltam kiváncsi, hogy vajon kiélted-e magad, mert... mert szerettem volna azt hinni, hogy akinek sok fiúja volt fiatalon, az később nem fog megcsalni.. hát, ennyit az illúziómról :(
Amúgy én is a konfrontálódást javaslom. Beszélj a kollégáddal, és vagy vágj bele nyíltan, otthagyva a pasidat, vagy küldd el a jó francba és mondd meg, hogy ne keressen soha többé. Ez a sínylődés senkinek sem jó, a 3 emberből 1-nek sem.
1. válaszoló: szerintem te vagy a nyomi
Másik: érzések, benyomások mindenkiben keletkezhetnek, azért ember az ember, nem pedig ösztönállat, mert el tudja magában nyomni, és ha van párod, akkor el is kell ezeket nyomni...
Ez ilyen egyszerű, nincs szó semmiféle kiélésről, bulizásról, és hasonló ökörségek, csak tessék ember módra viselkedni, nem az ösztönök után menni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!