Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok 13 év korkülönbség egy párkapcsolatban?
Hát nem tudom...a párom és köztem 9 év van...lassan 5 és fél éve vagyunk együtt és bátran kijelenthetem hogy tökéletesen elvagyunk és hosszú távra tervezünk mind ketten...DE! Számomra a 13 már sok lenne...tudom hogy csak 4 a különbség a kettő közt...amikor megismertem a párom akkor nagyon sokallottam a 9-et...de úgy voltam vele, hogy miért ne próbálhatnánk meg, és bejött :)
De ha úgy érzed hogy zavarhatna téged ez a 13 akkor szerintem most gondolkozz el rajta hogy akarod e folytatni mig nem késő...fél év az fél év...de több év után komolyabb érzelmek szőnek/szövődhetnek és minél tovább húzod a bizonytalanságodat annál rosszabb lesz/lehet neked vagy nektek...mérlegelj.
N22
3. vagyok
Ha ettől félsz, erre sajna most nincs válasz...ez csakis Tőle függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!