Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ma már ciki ha egy pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már ciki ha egy pasinak fejlett izomzata van?

Figyelt kérdés
Rengeteg lánynál próbálkoztam, de egyre inkább kezdem azt tapasztalni, hogy senkivel se tudok összejönni csak azért mert nincs félre fésült vasalt hajam, csőgatyám, és 600 piercingem. Legalább is a korombelieknél mind ezt tapasztaltam (16 éves vagyok). Nincs túl nagy izomzatom, de azért van rajtam valami. Érdekes módon a legtöbb lány akinél próbálkoztam ma az ilyen fajtákkal jár. Nekem is így kéne kinéznem:S?
2009. aug. 22. 21:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

egy kérdés... mit eszel az ilyen csajokban? Figyelj, én se vagyok emos, és biztos több izomzatod van neked, mint nekem (pedig nekem is van), és hát nekem egy csomo 16 éves bnőm volt (mármint a te korosztályod).

Szerintem csak rossz helyen keresel =). Amúgymeg, most még az a bajod, hogy nincs elég csaj, később meg az lesz a problémád, hogy nem tudod magadról levakarni őket! =)

(tapasztalat)

A lényeg, hogy ne légy görcsös, és lazán vedd az egészet. Úgy bizti szerzel egy jó csajt! =)

2009. aug. 25. 18:35
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Ó, bakker, ha kicsit idősebb lennél... :D

20/L

2009. aug. 25. 18:41
 23/24 anonim válasza:
Csak akkor ciki ha tul sok az izom ha mar az ajton nem tud kijonni , :)))
2009. aug. 25. 19:51
 24/24 A kérdező kommentje:
Én olyan vagyok mint egy medve. Megvan bennem az a nagy széles váll, szőrös is vagyok, kockahasam nincs, de az se vajból van. Az a gond, hogy addig tényleg nem tudom megmutatni, hogy mennyire tudok szeretni, ameddig valaki nem enged közel magához. Előző barátnőmnek is karácsonyra 42 soros verset írtam, ajándékba meg 2 szál üvegrózsát vázával. Dehát az apja félrelépett, és visszaköltöztek belgiumba. Októberben lesz 1 éve, hogy egyedül vagyok.:(
2009. aug. 25. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!