Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ma már ciki ha egy pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már ciki ha egy pasinak fejlett izomzata van?

Figyelt kérdés
Rengeteg lánynál próbálkoztam, de egyre inkább kezdem azt tapasztalni, hogy senkivel se tudok összejönni csak azért mert nincs félre fésült vasalt hajam, csőgatyám, és 600 piercingem. Legalább is a korombelieknél mind ezt tapasztaltam (16 éves vagyok). Nincs túl nagy izomzatom, de azért van rajtam valami. Érdekes módon a legtöbb lány akinél próbálkoztam ma az ilyen fajtákkal jár. Nekem is így kéne kinéznem:S?
2009. aug. 22. 21:31
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Meglesz:P Köszönöm mindenkinek a szép kommenteket:)

Sajnos ilyen helyen lakom ahol kb minden 10. lány normális, de azok közül is mindenki foglalt:S. Előző barátnőm is elköltözött. Ha még Magyarországon maradt volna akkor is vele lennék, de hát Belgium... Meg nemtudom, járt e már valaki Westend körül manapság? Vannak olyan srácok akiknek még a lábai is soványabban az én karjaimnál. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy egy férfi így elhanyagolja a saját testét, kondícióját... És nem értem, hogy miért jó ez a lányoknak. Lassan már ott fogunk tartani, hogy a nőknek kell bevédeni őket.

2009. aug. 23. 16:32
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
nem, nekem a fejlett izomzatú pasik jönnek be, és nem a mackók, vagy a véznák.
2009. aug. 25. 17:09
 13/24 anonim ***** válasza:

Szerintem ott a gond, hogy rossz tipusu lányok jönnek be neked. Az alapján amit leírtál az üresfejű cicababákra buksz kapásból

Szerintem csak keres egy normális csajt, akivel esetleg még beszélgetni is tudsz és tuti bejösz majd neki.

2009. aug. 25. 17:12
 14/24 A kérdező kommentje:
Én keresek, de valahogy csak az ilyeneket fogom ki:S Nemtudom, hogy egyáltalán van e olyan normális lány amelyik nem foglalt:S
2009. aug. 25. 17:16
 15/24 anonim ***** válasza:

Te csukott szemmel mész végig a westenden? :) Elég sok sporttársat szoktam ott látni, jókora izomzattal. Pláne, hogy az alagsorban van egy body builder bolt :) Lehet hogy buzk is járnak oda de azokat észre sem veszem...

21F

2009. aug. 25. 17:24
 16/24 anonim ***** válasza:
52%
Sajnos rólam is pont ugyanez mondható el mint rólad Kérdező! Nincs félrefésült hajam, piercingem...stb Sorra kapom az elutasításokat a csajoktól :( Pedig állítólag helyes is vagyok, csak nem követem a mai "divatot"... Ma már szerintem lenézik a csajok azokat a pasikat akik foglalkoznak a testük fizikumával...:S
2009. aug. 25. 17:27
 17/24 anonim ***** válasza:

Nehogymár azt hidd, hogy vannak olyan típusú lányok, akiknek csak az ilyen feminim férfiak jönnek be. Még ha olyan társaságba is keveredtek, ez főképp csak divat. De ha belegondolsz ez természetellenes. A férfi férfias. Egy két évig még tűrik a csajok az ilyen kis búzákat, aztán felnőnek és ők is kiröhögik majd.

De nem kell megijedni, közben is fel lehet őket szedni. Magabiztos fellépés kérdése. Laza vagy, akarod a csajt, de szükséged nincs rá, mert anélkül is teljes ember vagy.

18/F

2009. aug. 25. 17:28
 18/24 anonim ***** válasza:

lehet hogy az ilyen gyönyörű cicababák az olyanokra buknak...ne csak a ruhájuk, a pasijuk is legyen divatos. De ha nem egy Miss Univers-nél probálkoznál..ha kedves vagy, aranyos, humoros és még helyes is, értékelni fog. Na jó, a többség :D Mondjuk én igen, ha ilyen vagy. :P

15/L

2009. aug. 25. 18:15
 19/24 anonim ***** válasza:

Szia.

Kezdem azzal, h 16éves lány vagyok, voltam emo. mostmár kevésbé vagyok az:D bejöttek az emo pasik, sőt most is van aki jól néz ki és bejön, vagy legalábbis jobban néz ki emoként, mint amúgy, de ennek ellenére nekem nagyon is bejön, ha valakinek szépen kidolgozott, felsőteste van pl.( na nem ilyen nagy izomagyra gondolok:D)

biztos vannak olyan lányok akiknek még bejönnek az olyan pasik amilyen te is vagy. sőt, ha aztvesszük, az emo már nem divat, és már nagyon sokan távolodnak el töle, szóval egy kis idő még, és indulhat a csajozás;)

sok sikert:)

2009. aug. 25. 18:22
 20/24 anonim ***** válasza:
amúgy az a baj, h a te korosztályod, a legtöbb 16 éves kiscsaj ezt a divatot követi,l csőgatya, pírcing, stb, és ezek között is keresnek maguknak pasit. majd eltelik pár éve, és egészen más lesz a stílusuk, ez csakegy új divat, és ezért nézki minden 16 éves így:D ugyanis a 16 évesek pont az a korosztály, akik folyton követik az akutális divatot. később kinövik ezt :D
2009. aug. 25. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!