Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma már ciki ha egy pasinak fejlett izomzata van?
Nem ha te így érzed jól magad ne légy más....
Majd lessz neked ish bnőd...
Türelem..;)
2009. aug. 22. 21:33
Neeeeeem!!
Nekem pl tökre bejönnél :P
Nehogy vasalthajú legyél....
2009. aug. 22. 21:34
Nem kell így kinéznedcsak esetleg rosz környéken vagy.Van olyan hely ahol erre buknak,van olyan ahol meg az olyanokra mint Te.Csak ne menjen el az eszed,és légy normális,az a lényeg :) Kiartás.
2009. aug. 22. 21:35
4/24 A kérdező kommentje:
Budaörsön élek, és nálunk eléggé ez a divat:S Westendbe is gyakran ellátogatok, és általában ez a látvány fogad engem, amit leírtam:S Internetes társkeresést meg nem próbálom ki. Ritkán jön be.
Jajj istenem divat divat... ne légy olyan mint a többi én ish csőnadrágot hordok mondjuk lány vok:D De hát állatlába az ilyen vasalthajú pasik vagyis tucat pasikról nekem első benyomás...
Csak csaj meg***** és ott hagyni... őkk csajoznak nem sok lánynak jön ez be max a k**váknak... De te olyan rapp-er féleség vagy nem?
2009. aug. 22. 22:12
sztem jobb ha áttérsz a vasalt hajra ma már a kóc nem divat. és fésüld félre kicsit húzd be a szemed kicsit és vágj macsó pofát. azzal tuti akadni fog valaki. a ruha legyen egy farmer meg egy bőrkabát meg egy menő pulcsi. persze kabát csak akkor ha hűvösebb lesz addig egy ing vagy egy póló... növeszd meg a hajad kicsit ha nem elég nagy...
2009. aug. 22. 22:27
az izom az maradjon sőt az a menő ha egy pasin azé van izom! ha kell a szemöldököd is igazítsd meg!
2009. aug. 22. 22:29
a vastag szénakazal szemöldök is ciki!
2009. aug. 22. 22:30
Hülye vagy. Már bocs. De neked miért kéne egy olyan csaj ,akinek azok jönnek be ? És mi van talán irigykedsz rájuk ? Ne másokért legyél olyan aki vagy, hanem magadért. Bocs ,hogy kicsit keményebb stílusban írok ,de ez akkor is így van.
2009. aug. 22. 22:58
Pfff én utálom a búzákat:D Te meg normális vagy, nehogy eszedbe jusson búzává változni:D
Sajnos ez van...! Egyre több csajnak jön be ez a meleg stílus:P
Nekem nem:)
Jah és keress normális igényű lányokat:)
18L
2009. aug. 23. 12:18
Kapcsolódó kérdések: