Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy az első szerelem mindig véget ér, de sosem múlik el?
Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 19:59
2/7 anonim válasza:
elso valaszolonak adok igazat, nem igaz.
4/7 anonim válasza:
Valószínű nem mindenkinél van így..Van akinek az első szerelem az utolsó is.De van aki sokkal jobban szereti a másodikat vagy harmadikat.
De az első szerelem tényleg nyomot hagy az életedben.Az én első igaz szerelmem már 4,5 éve véget ért,ma már mást szeretek.De a kettőt nem tudom összehasonlítani.Az első sosem lesz közömbös számomra és valahol a szívem mélyén mindig szeretni fogom!
5/7 anonim válasza:
Emberfüggő. Én lassan már 3 hete szakítottam a barátnőmmel, mert kiszeretett belőlem. Akkor azt hittem, hogy vége a világnak, és láss csodát: kezdem kétségbe vonni, hogy szerelmes voltam belé. Jóllehet, ezt csak akkor érzi az ember igazán, amikor Ott és Akkor van, de az állítás nem igaz, inkább csak lehetséges. De az elsőben soha sem lehet igazán megbízni... Nekem legalábbis nem jött be, de üsse kő.
6/7 anonim válasza:
Az első a legnagyobb, velem legalábbis így van. Ha meg látom remeg mindenem, közben ez már több mint 3 éve volt, 2 éve van barátom akit szeretek, de az első volt a legnagyobb szerelem a mindent elsöprő, érte bármit megtettem volna, de elmúlt, kihűlt, mindenki az első szerelemből tanul a legtöbbet. Úgy hogy igen igaz az én esetembe.
7/7 anonim válasza:
Hát... Az biztos, hogy nem alaptalan az állítás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!