Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kedves Lányok, kérlek mondjáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Lányok, kérlek mondjátok meg miket szerettek hallani egy fiú szájából amikor először megy oda hozzátok? Milyen "szövege" kell, hogy legyen?

Figyelt kérdés

Szóval tegyük fel külsőre úgy ahogy bejön. Nem egy szőke herceg de megüti a mércéteket. Nem pisilitek össze magatokat a látványától mert akkor gondolom ki sem kell nyitnia a száját, hogy felszedjen titeket.

Egyszerűen: mit mondjon egy fiú amikor először megy oda hozzátok, hogy megkedveljétek és elmenjetek vele randira.

Párkapcsolatban élő lányok is válaszolhatnak, de akkor tekintsenek szingliként magukra.

2012. dec. 17. 12:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Azt lehet látni rajtunk, ha bejön nekünk valaki. Bár vannak kivételek, meg olyanok is vannak, akik csak kéretik magukat.

Ezért kell odamenni a csajhoz, hogy megkérdezd, ha nemet mond a randira nyilván nem jössz be neki.

Igazából megtudlak titeket férfiakat érteni, hogy nem mertek odamenni a lányokhoz, manapság kevés az olyan nő, aki nem bunkó módon utasít el. Én pont nemrég mondtam nemet egy randira a fiúnak, de ettől függetlenül ugyanúgy beszélgetünk, ha találkozunk. Nem kell nagy ügyet csinálni belőle.

2012. dec. 17. 13:07
 12/20 anonim ***** válasza:

Hát ezzel előző marhára semmit nem mondtál. Mert 10 ből 8 lányon egyáltalán nem lehet látni, vagy annyira diszkrétek, hogy nekik az agyukon belül egyértelmű, de még egy gondolatolvasó bicskája is beletörne, annyira semmi zérók a jelek. Nem egyértelműek azok. Akkor meg nagyképüség azt gondolni, hogy igen, ez tuttti csak engem akar, biztos rám gondolt ám, aztán nagy mellénnyel odaállítasz elé, és jön a trornymagas arcrazuhanás,hogy nem is akar ez semmit sem ,csak állatira félreértettem, azt hittem,hogy ez jel, de dehhogy is, ezek csak normál hétköznapi gesztusok részéről ,mert ő hisz a fiú lány barátsááágban! mi bajotok srácok, nem kell mindent jelnek venni alapon... Röhelyesek tényleg. Semmit sem tudhatsz!

Ez a ha meg nem, akkor menj oda hozzá rész szintén nevetséges, mert akkor meg megin ott ékeskedik a probléma, hogy jó -e a szöveg vagy fos, el lesz e utasítva....

2012. dec. 17. 13:14
 13/20 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van utolsó, de nem minden lány ilyen. Van aki csak játszadozik és tényleg küldi a jeleket, hogy aztán jól kicsesszen a fiúkkal. Szerintem azt meg mindenki tudja, hogy férfi és nő között nem működik barátság. Csak lekoptató szövegnek használják, hogy csupán barátkozni akarnak. Az ilyenekkel nem kell foglalkozni vannak még elvétve normális csajok. Attól, hogy a többség ezt csinálja, még nem kell a többit leírni.
2012. dec. 17. 13:24
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Majd jövőre megpróbálok összehozni valamit.
2012. dec. 17. 13:43
 15/20 anonim ***** válasza:
Senki nem írja le a 8 ból kettőt. Csak azt kéne figyelembe venni,hogy ez az oldal egy nagy nagy anonym közösség, ahol senki nem tud senkiről semmit, és ráadásul az is tény,hogy nem ismerjük az egész társadalmat sem személyesen agyturkász gondolatolvasó módon. Így hát minden megnyílvánulás ezen az oldalon statisztikai jellegű!!!! ami azt jelenti hogy ami a zömére jellemző tapasztalat, az van tényként írva! És ezt jó volna pont így is felfogni, mert nyilván nem valószínű hogy mindenkire vonatkozik, de akkor is ez az általános, bevett tény. Így is álljatok hozzá ezentúl ezekhez a szövegekhez, és ezért nincs értelme a ne általánosíts- dumáknak, mert itt mindenki statisztikákban beszél, tapasztalati alapon! Itt százalékok! és nem konkrét személyek vagyunk!
2012. dec. 17. 13:47
 16/20 anonim ***** válasza:
Az lesz az újévi fogadalmad, hogy becsajozol, kedves kérdező? :) Jó ötlet. Sok sikert!
2012. dec. 17. 13:53
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem egészen. Az lesz a fogadalmam, hogy megpróbálok elkezdeni élőben is ismerkedni lányokkal. Persze miután találtam munkát. Igaz ez nem hangzott úgy mintha túl nagy önbizalmam lenne.
2012. dec. 17. 13:57
 18/20 anonim ***** válasza:

#5-nek nagyon igaza van: milkalila gőzünk nincs, hogy mit szeretnénk hallani. Részemről, ha odajössz hozzám, legyél őszinte, kedves, udvarias. Nem kell túlbonyolítani szöveget.

Annak is igaza van, aki azt mondja, hogy aki bejön nekünk, annak szinte mindegy, hogy mit mond. A párom kb. a világ legbénább csajozós szövegével indított. De aranyos volt és szimpatikus, úgyhogy lett belőle valami ;)

#17 már az is jó lépés, ha nőnemű ismerősöket gyűjtesz és szokod a társaságukat ;)

2012. dec. 17. 14:15
 19/20 A kérdező kommentje:
Amúgy őszintén megmondva nekem most nem barátnő kéne hanem egy "tanárnő". Majd este kiírom mire is gondoltam ;)
2012. dec. 17. 14:30
 20/20 anonim ***** válasza:
egyszer volt hogy barátnőmmel sétáltunk és jött szembe 3 srác. Èreztem hogy itt történni fog mert ahogy közeledtek elhallgattak és ahogy elmentek mellettünk ilyet szól az egyik: Uú ottfelejtettem a pulcsimat !..laza mozdulattal megfordult és szorosan jött mögöttünk. Ès a fenekemet bámulta. Hát én ezen sokat nevettem :)
2012. dec. 23. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!