Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy fiúra azt mondjátok, hogy cuki akkor mire gondoltok?
Figyelt kérdés
Már vagy ezerszer hallottam, hogy "de cuki", "de aranyos","kis cuki". Ez mit jelent nálatok? Lehet hogy azért mondja ezt mindenki ,mert pici vagyok?:D (165cm)
16f
Köszönöm a válaszokat:)
2012. nov. 30. 06:34
1/18 anonim válasza:
Nálam például azt jelenti,hogy helyes,de még nem az a "wow de jóképű".Ha nagyobb leszel(pl.19-20)akkor biztos benne leszel a 2.kategóriámban! :D
2/18 anonim válasza:
Nekem azt hogy előbb fogadnám örökbe, mint hogy összejöjjek vele :)
20/L
3/18 anonim válasza:
Azt jelenti, h aranyosnak talál, de külsőre nem jössz be neki, ezért nem is jönne össze veled. Igen, valszeg azért mondják ezt, mert alacsony vagy. Imádkozz, h nőj még legalább 10-15 centit, különben sajnos a kutyának se fogsz kelleni!
4/18 anonim válasza:
Számomra a cuki: fiatal, aranyos, jóképű... de nem tekintem potenciális férfinak.
5/18 anonim válasza:
Ez sokmindentol fugg h kinek mit jelent a cuki ez jelenthet jot es rosszat is.Viszont a lanyok nagyon szeretik a cukidolgokat szoval hajra :)
6/18 anonim válasza:
Azt jelenti jó leszel kis kulcstartónak, elfityeghetsz az oldalamon, amíg nem találok egy jó pasit.
Nem túl biztató perspektíva.
7/18 anonim válasza:
nálam szitokszó, bocsi de nekem másak az igényeim
különben is a pasim férfi legyen, egy minimális kedvességet elvárok de ennyi,(nem félreérteni bunkó nekem sem kell) a macskám az lehet aranyos
8/18 anonim válasza:
Női nyelven a majdnem ratyi fogalmát meríti ki... :)
Sajnálom, az élet kegyetlen dolog!
-ReapeR-26/F
9/18 anonim válasza:
cuki, ha 10 év alatti és aranyos kölök. Felnőttre nem mondanám.
10/18 anonim válasza:
azt hogy cuki. ölelgetnivaló, édes, kedves.
legalábbis nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!