Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mikor mondjátok ezt egy lánynak/barátnőtöknek? Ezen agyalok napok óta és nem jöttem még rá.
Ezt a kérdést én tettem fel.: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_.. most az lenne a kérdésem, hogy azért mondhatta azt a volt barátom, hogy "nem biztos az érzéseiben" mert esetleg meggondolta magát velem kapcsolatban?
Egy kis kiegészítés: egy társaságba csapódtunk egy buli alkalmából és ő már az első percekben megkérdezte egy haveromtól, hogy van-e barátom..és nekem is tetszett szóval amolyan első látásra dolog volt ez az egész:) utána a buliban végig együtt voltunk(kézfogás, azt mondta imád,csak együtt táncoltunk..végül úgy összességében órákon át csókolóztunk). Ezután másnap találkoztunk és összejöttünk.:) Tudom ez így hülye dolognak tűnhet, hogy így egyik pillanatról a másikra már össze is jöttünk, de ezt csak az értheti meg igazán, aki már átélt ilyet.:) Viszont ő balhés gyerek(volt?!) ezért mondhatni a barátaim többsége ellenezte az egész kapcsolatot. Pletykákat is hallottam róla, ezért egyszer mondtam is neki, hogy találkozzunk mert beszélni szerettem volna vele..Ő megmagyarázta a dolgokat..végül megint csókkal zárult az egész. és ezután nem keresett már..itt jön a képbe a link ami fent van..szóval meggondolta magát? de miért? hisz azt mondta többször is, hogy imád..vagy én bizonytalanítottam el?
Ennyi idő után erősen túloz ha azt mondja neked, hogy imád... Nem szabad azt sajnos annyira komolyan venni. Leírtak alapján részedről sokkal komolyabb a dolog, mint részéről.
Én ugyan így voltam, csak pont fordítva volt... Megismertem egy lányt, másnap elmentünk randizni, össze is jöttünk. 2 hétig találkozgattunk. Csóknál sosem volt több, bár ha nagyon akartam volna lehetett volna részéről...
Én őt nagyon megkedveltem, ő viszont csak úgy elvolt velem. Nem akart semmi komolyabbat, ezért közölte velem, hogy inkább hagyjuk egymást.
Szóval én azt mondanám a te esetedben a srác olyan mint az én esetemben ez a lány volt.
A lánynak már sok barátja volt és egyik sem nagyon bánt vele úgy, olyan törődéssel ahogy én. Ettől ő kicsit meg is ijedt, mert szokatlan volt neki.
Azt tudom tanácsolni, kicsit vegyél vissza a tempóból és lelkesedésből. Ne lássa rajtad, hogy annyira odavagy érte. Legyél laza. Próbálj meg személyesen beszélni vele, hogy mit szeretne ebből a kialakulóban lécső kapcsolatból kihozni...
Üdv, és sok sikert!
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!